RobO Geplaatst: 4 oktober 2013 Geplaatst: 4 oktober 2013 rode kool, geprakt aardappeltje, slavinkje van vrolijke Franse varkentjes met sjuyoghurt met kruisbessensap toe
jootje Geplaatst: 4 oktober 2013 Geplaatst: 4 oktober 2013 Stamppot rauwe andijvie! Met spekkies, en appelmoes toe!
appelvrouw Geplaatst: 4 oktober 2013 Geplaatst: 4 oktober 2013 Klinkt goed die bramen..wij misschien volgend jaar ook, nu heb ik alleen een bakje bramen in de vriezer voor de nog later te maken bosvruchtenjam. (O, en we aten radicchiosla met black cherry`s, courgettes gestoofd in knoflookboter, bionica-aardapelpuree met pastinaken, lever gebakken met uien ) We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Piroska Geplaatst: 4 oktober 2013 Geplaatst: 4 oktober 2013 rijst met tofu en zwarte bonensaus met uit de tuin ui, knoflook, spekbonen, en broccoli (gewokt allemaal, yummie) http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
Katja1604 Geplaatst: 4 oktober 2013 Geplaatst: 4 oktober 2013 Pasta met (cherry)tomatensaus.Volgens mijn kinderen de lekkerste tomatensaus die ze tot nu toe hebben gegeten, ik vond hem zelf ook erg geslaagd
Piroska Geplaatst: 6 oktober 2013 Geplaatst: 6 oktober 2013 ontbijt: verse eitjes van de kippen gebakken op versgebakken brood lunch: gestaafmixte soep van 3 soorten tomaat, paprika, aubergine en een enkele spekboon, met borstelkrans, rozemarijn, tijm en oregano, afgemaakt met room en verse peterselie.. (was echt goed deze soep) diner: lamsvlees uit de tuin van Jorieke, gemarineerd in olijfolie, knoflook, munt en rozemarijn met in de oven gegrilde aubergine plakken en een puree van aardappeltjes en premature pompoentjes in de schil, mooie oranje puree afgemaakt met geraspte nootmuskaat en een pietsie geraspte oude kaas. http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
RobO Geplaatst: 6 oktober 2013 Geplaatst: 6 oktober 2013 rijst met tofu en zwarte bonensaus met uit de tuin ui, knoflook, spekbonen, en broccoli (gewokt allemaal, yummie)mmmm, vraagje: maak je die saus zelf? heb je er een goed recept voor?
appelvrouw Geplaatst: 6 oktober 2013 Geplaatst: 6 oktober 2013 met borstelkransHuh? We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Bit Geplaatst: 6 oktober 2013 Geplaatst: 6 oktober 2013 Borstelkrans heb jij ook in de tuin waarschijnlijk Appelvrouw. Is ook een satureja- variant. Kruid. Iets tijm-achtig, perfecte insectenplant. Lijkt / is familie van die satureja waar we het in het voorjaar over hadden. Groeit heel veel bij jou in de buurt.
Piroska Geplaatst: 6 oktober 2013 Geplaatst: 6 oktober 2013 rijst met tofu en zwarte bonensaus met uit de tuin ui, knoflook, spekbonen, en broccoli (gewokt allemaal, yummie)mmmm, vraagje: maak je die saus zelf? heb je er een goed recept voor? Nee ik heb nog enkele potten staan maar wil het wel gaan maken als ze op zijn, ik heb een hele boel zwarte boontjes ook gekocht maar geen goed recept nog gevonden helaas. http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
RobO Geplaatst: 8 oktober 2013 Geplaatst: 8 oktober 2013 rijst, bloemendaalse gele gestoofd in melk, balletje gehakt met oystersaus, zoetzuurtje
Piroska Geplaatst: 12 oktober 2013 Geplaatst: 12 oktober 2013 Pizza! uh.... Pizza! Met zelfgemaakt pizzasaus van tomaten, knoflook, uien en kruiden uit de tuinmet de allerlaatste aubergine, gegrild met knoflook en dan wat kappers en ansjovis en Hongaarse salami.. http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
RobO Geplaatst: 12 oktober 2013 Geplaatst: 12 oktober 2013 (ik zou bijna ook naar Hongarije willen.....maar ja, die 8-1.. )
Piroska Geplaatst: 12 oktober 2013 Geplaatst: 12 oktober 2013 http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
appelvrouw Geplaatst: 12 oktober 2013 Geplaatst: 12 oktober 2013 Courgette-knoflooksoep met 30 teentjes knoflook Morado Gebakken Corne de Gatte met spekjes en uiRadicchiosalade met Black Cherry`s en sjalotte grisPerenmoes van Poire de Prêtre toe Lijkt wel 3 sterren michelin hier We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Piroska Geplaatst: 13 oktober 2013 Geplaatst: 13 oktober 2013 wow! dat klinkt lekker. http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
Conny Geplaatst: 13 oktober 2013 Geplaatst: 13 oktober 2013 Nou Piroska die pizza ziet er wel heel smakelijk uit.Jammer hè dat hij alweer op is. Leef je leven dag voor dag. https://www.facebook.com/conny.coomans
RobO Geplaatst: 14 oktober 2013 Geplaatst: 14 oktober 2013 snijbiet met kaas, italiaanse gehaktballetjes, ravioli pasta (maken we aaaaltijd zelf maar nu ff niet, in de bonus nl ) tomaatje en zoet zoetzuur
appelvrouw Geplaatst: 14 oktober 2013 Geplaatst: 14 oktober 2013 Gek of niet maar ik vond vanmiddag een bloemkool in mijn tuin. Het is niet een hele grote, maar ik had het ding totaal over het hoofd gezien . Wij eten dus quiche met gemengde groente( bloemkool, bleekselderij, ui, paprika) en gerookte zalm. Radicchiosla. Pompoensoep met tomaat en knoflook.In omgekeerde volgorde... We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
RobO Geplaatst: 14 oktober 2013 Geplaatst: 14 oktober 2013 koolfonk?taamot?peosneopmop? leuk menu voor de kleinkids..ff puzzelen voor ze...
appelvrouw Geplaatst: 14 oktober 2013 Geplaatst: 14 oktober 2013 Ik bedoelde natuurlijk eerst de soep, dan de sla en de quiche... maar ik lieg niet als ik zeg dat het eigenlijk knoflooksoep met tomaat en pompoen was... We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Piroska Geplaatst: 14 oktober 2013 Geplaatst: 14 oktober 2013 Pompoensoep met knoflook-croutons en heul veel peterselie en geraspte oude kaas. In deze volgorde http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
RobO Geplaatst: 16 oktober 2013 Geplaatst: 16 oktober 2013 rode kool met appeltjes, gestoomde rattes, stoofje van veld?varkensvlees met belgisch witbiertje, yogho met pruimensaus toe (dat stoofje is top:vleesje procureur aanbraden beetje meel erbij roerenuitje erbij 2 mintomaatje erbij zonder vel 1 minkruidnagel,laurier, P&Z, drupje fond, biertje erbij50 min op heel laag vuur stovengoh, bijna alles uet, moet nog even oefenen op de varkentjes en het witbiertje )
RobO Geplaatst: 18 oktober 2013 Geplaatst: 18 oktober 2013 Choucroute Premier 2013, comme une ange fait du vélo sur ma langue... Riesling, pomme de terre d'Ardeche, carré de porc salé, saucisse fumée, oignons avec lard fumé, pommes...(met dank aan deze site)
greetje Geplaatst: 18 oktober 2013 Geplaatst: 18 oktober 2013 jeetje rob0 is dit om ons te leren koken met de franse slag?????????zit ik dan met mijn bordje hutspot met niks uet! kiezen voor helpende handen is delen in de praktijk!http://guppedup.blogspot.nl/
Aanbevolen berichten