Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Daslook creme


Danuta

Recommended Posts

Voor diegene die nog Daslook in de tuin hebben staan en verzinnen wat ze er mee meoten )

 

50 gr daslook, fijnhakken.

250 gr kwark

3 EL zure room

zout en peper

 

Daslook, kwark en zure room goed vermengen, voor een mooiere kleurtoon kan men hiervan 1 derde deel nemen en even met de pureerstaaf goed pureren zodat de groene kleur mooi te voorschijn komt. Beetje hand gedraaide peper erbij en een weining zout.

 

Voor op brood, stukje baguette of laten smelten op een grote gekookte aardappel of in een gepofte aardappel.

 

 

MVG

 

 

Danuta

MVG

 

Danuta

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...