Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Daslook creme


Danuta

Aanbevolen berichten

Voor diegene die nog Daslook in de tuin hebben staan en verzinnen wat ze er mee meoten )

 

50 gr daslook, fijnhakken.

250 gr kwark

3 EL zure room

zout en peper

 

Daslook, kwark en zure room goed vermengen, voor een mooiere kleurtoon kan men hiervan 1 derde deel nemen en even met de pureerstaaf goed pureren zodat de groene kleur mooi te voorschijn komt. Beetje hand gedraaide peper erbij en een weining zout.

 

Voor op brood, stukje baguette of laten smelten op een grote gekookte aardappel of in een gepofte aardappel.

 

 

MVG

 

 

Danuta

MVG

 

Danuta

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...