Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Grasbier


Grasbier

Recommended Posts

Goedemiddag,

 

Mijn naam is Patrick en ik kom uit Haarlem. Ik ben een persoon met vele interesses en hobby's waarvan het houden van een moestuin de nieuwste is. Op dit moment ben ik met verschillende projectjes bezig, waarvan de ene succesvoller is dan de andere. Mijn successen lijk ik te behalen met rucola en tomaten, daar waar de avocado en de paprika me in de steek gelaten hebben.

 

Ik ben een echte natuurliefhebber. Daarnaast houd ik van lekker eten en kook ik het liefst met verse ingrediënten die ik in de toekomst hoop zelf te verbouwen. Een hobby zoals deze heeft daarom ook altijd op de loer gelegen. Na het betrekken van mijn eerste echte woning ben ik dan ook echt begonnen. Hetzij op de vensterbank en het balkon.

 

Ik hoop door middel van dit forum meer inzicht te krijgen op de manier waarop gewassen groeien en hoe ze het best verwerkt kunnen worden. Het zal een lang proces worden waarbij ik helemaal van nul moet beginnen. Maargoed, zijn we niet ooit allemaal zo begonnen?

 

En ohja, Grasbier komt van een simpele vervoeging. Grasparkieten (kweken) en Bier (brouwen). Twee andere hobby's die ik graag uitvoer.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag.

 

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Hallo Patrick, welkom!

 

Laat je hobbies je niet boven het hoofd groeien Dat gaat goed komen: de ene hobby voedt de andere als ik je verhaal goed begrijp.... Veel plezier op dit forum, succes in je moestuin en een mooie oogst gewenst!

 

Marijke.

Door een klein beetje zon kun je veel regen vergeten.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...