Geplaatst: 17 juli 201312 j Ik heb veel rode bessen dit jaar.Er staan al verschillende potten rode bessen jam in de kelder en ook nog jam gecombineerd met andere vruchten.Ik heb er al een boel weggegeven,er hangt geen net over dus de vogels gaan ook hun gang maar.Maar er hangen er nog steeds heel veel aan, iemand nog een ander idee wat ik er mee kan maken/doen?
Geplaatst: 17 juli 201312 j saus maken(dunne jam) of sorbetijs(vruchten ijs zonder room/melk) Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. www.peperschrift.nl
Geplaatst: 17 juli 201312 j bessenjenever...........mmmmmmmmmmmmmm!proost bessensap in maken voor later gebruik bij stoofpeertjesen invriezen om later soort appelkruimeltaart te maken met bessenvulling [lekker hoor] kiezen voor helpende handen is delen in de praktijk!http://guppedup.blogspot.nl/
Geplaatst: 17 juli 201312 j Je eet het toch wel ook gewoon op als fruit, ik vind dat eigenlijk nog het lekkerste. Jam komt later wel met wat ik niet op krijg.
Geplaatst: 17 juli 201312 j Ik heb er een boel in de diepvries gedaan, en ook wat kilo's verse aardbeien. Als de bramen zostraks rijp zijn maak ik er een 'bosvruchtenjam' van, pure rode bessen is me te zuur voor op de boterham.
Geplaatst: 18 juli 201312 j Bessenlikeur, bessenwijn, bessensaus, bessenjam met kick, bessengelei, http://www.mijnreceptenboek.nl/recepten/met/rode+bessen/ etc... ) MVG danuta MVG Danuta
Geplaatst: 18 juli 201312 j Auteur Voor zo te eten vind ik ze niet echt lekker.Vruchtensaus heb ik ook al (de eerste lichting jam wou niet opstijven )Taart bakken is misschien wel een idee, de vriezer zit al redelijk vol met andere spullen die geoost zijn dus daar doe ik ze liever niet in.IJs is ook een goed idee dat ga ik ook eens proberen.Ik drink zelf niet maar om een keer te proberen om vruchten likeur te maken is misschien wel leuk.Nu alleen nog op zoek naar een recepje.
Geplaatst: 19 juli 201312 j Je kunt ze natuurlijk ook drogen en aan een theemengsel toevoegen, net als stukjes aardbei, blad, kruiden etc. MVG Danuta MVG Danuta
Geplaatst: 22 juli 201312 j Is het een idee om er wat tussen het brood te doen? Vermits je zelf brood bakt, natuurlijk
Geplaatst: 23 juli 201312 j Auteur De buurvrouw doet dat ook maar ik moet zeggen vind het geen succes,Ook de taart vond ik niet echt geweldig.Ik ga ze heel goed snoeien en eens kijken of ik minder opbrengst krijg zo maar wel grotere bessen.
Geplaatst: 25 juli 201312 j Ik heb net sap gemaakt, gewoon hele trosjes in de passeerzeef en tot sap maken. Dan basterdsuiker erbij naar smaak. Wat water erbij.Erg lekker en simpel!Voor taart met rode bessen moet je eens googlen op oostenrijks gebak met rode bessen, dat is erg lekker vind ik!
Geplaatst: 27 juli 201312 j Grijns, Ribiselkuchen.....mit Topfen, Schneehaube usw http://tinyurl.com/o6ralqm Wie een recept wil hebben roept maar MVG Danuta MVG Danuta
Geplaatst: 27 juli 201312 j HOi Danuta, precies dat is m, absoluut favoriet, misschien ook omdat we die op vakantie altijd kregen van de verhuurder en het dus voor mij instant vakantiegevoel is.
Geplaatst: 27 juli 201312 j Mijn persoonlijke favoriet is biogarde yogurt, maar dan de stevige "stand" versie, met beetje bruine suiker en veel rode bessen. Uurtje of 2 laten trekken en niet ijskoud opeten. Een van die dingen waar je me voor wakker mag maken! In mijn moestuin heers ik als een tiran.Wie niet luistert wordt onthoofd of uitgetrokken.Wie gehoorzaamt wordt opgegeten.De ondergrondse organismen houd ik te vriend, om mijn macht te behouden.
Geplaatst: 21 augustus 201312 j bowl maken. Verschillende vruchten door elkaar heerlijk.( klein gesneden) Bv aardbeien rode bessen bananen kersen Dan met lepel op eten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.