Jump to content
  • entries
    49
  • comments
    100
  • views
    1,606

Nood breekt wet: sla schiet nu al door!


Missmass

7,401 views

Hmm, de rucola is nu al aan het doorschieten met deze temperaturen, net als vorige week de spinazie. En aangezien ik nogal een hele bos had staan die ik nooit in mijn upje opgegeten krijg binnen afzienbare tijd, besloot ik er pesto van te maken. Hij is heerlijk gelukt!

Hieronder nog even wat foto's!

 

Rucola-basilicum-pesto95961398342975.jpg

Rucola, basilicum, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, teentje knoflook, 4 cherrytomaatjes tegen het bittere, olijfolie et voila!

 

Tuinbonen74131398343049.jpg

De tuinbonen bloeien prachtig.

 

Peulen60861398343072.jpg

Wanneer zouden de peultjes gaan bloeien?

6 Comments


Recommended Comments

Jeetje wat lekker lijkt me dat, die rucola!

 

Mag ik vragen hoeveel bonenplanten je in die ene pot hebt staan?

 

Ja hoor, ik heb voor het eerst dit jaar peulen en heb wel erg enthousiast gelegd geloof ik ik heb per stok 6 bonen gelegd en heb 6 stokken.

Edited by Missmass
Link to comment

Alles gaat zo hard he .

Ik bedacht me vanmiddag ook dat ik flink door moet gaan eten wil ik de tuin bijhouden (wat eraf komt dan he ).

Je pesto , smaakt ie goed?

Ik heb nog geen rucola gezaaid maar had het toevallig vanmorgen in mijn handen om te gaan zaaien, hij gaat in elk geval eerdaags over de aarde.

Link to comment
Alles gaat zo hard he .

Ik bedacht me vanmiddag ook dat ik flink door moet gaan eten wil ik de tuin bijhouden (wat eraf komt dan he ).

Je pesto , smaakt ie goed?

Ik heb nog geen rucola gezaaid maar had het toevallig vanmorgen in mijn handen om te gaan zaaien, hij gaat in elk geval eerdaags over de aarde.

 

Ja de pesto was erg lekker! Ik had gewoon een recept op google gezocht en het maar geprobeerd. Ik heb het recept dus meteen opgeslagen voor een volgende keer! Wel moet je de pesto dan binnen 3 dagen opeten en omdat dat erg veel is, heb ik deze ook weer ingevroren zoals ik dat met mijn spinazie doe: in een ijsblokjesvorm verdelen en dan de bevroren blokjes zo in een diepvrieszak. Zo kan ik er lekker lang van genieten en hoeft niet alles in 1 keer op!

Link to comment
kan je de olijf olie ook vervangen door een andere olie heb een olijf olie allergie

 

Dat denk ik wel hoor, ik zou zonnebloemolie gebruiken.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...