Jump to content
  • entries
    75
  • comments
    231
  • views
    1,383

Update Jo!


jootje

3,614 views

 Share

Zo..dat was een lange winterslaap! Meestal ben ik wat actiever, maar ging dit keer niet lukken. Niet lekker in mijn vel, er speelden wat dingetjes, maar nu weer helemaal bij! Geloof ik....hihi

 

De grote tuin is een en al onkruid, ben er maanden niet echt geweest, behalve om even boerenkool te halen. Door het zachte weer bleef net zoals bij iedereen het onkruid maar groeien en groeien! Dus ik heb wat te doen straks. Waar ik overigens niet tegenop zie. Ik heb er zin in zelfs. Moet wel het een ander gebeuren straks, compostbakken verzetten enzo, alles weer handzamer en practischer maken .

 

Afgelopen week mijn zaden( en piepers) besteld bij Van der Wal. Ik denk dat ze deze week wel binnen komen, leuk!

Gisteren mijn paprika's vast voorgezaaid. Domik nooit zo vroeg, maar hoop nu een voorsprong te krijgen, vaak krijg ik ze net niet op kleur zeg maar, dan is de tijd te kort. Ook prei voorgezaaid. Dus in ieder geval gestart!

 

Gisteren met dat akelig lekkere weer de kleine achtertuin wat opgeruimd en vandaag aangeharkt. Nu eens bedenken wat daar komt te staan. In ieder geval al de sla soorten, toch lekker om bij huis te hebben.

 

Heb al zin in de moestuindag. Zie ook alweer leuke ruillijstjes voorbij komen. Ik zoek niet veel, behalve aardbeiplantjes, en dan doordragers.

Ik zal een poging doen om weer vaker te verschijnen en te updaten. Foto's zijn net genomen van mijn achtertuintje. Kruidvenkel, selderij, en rozemarijn staan daar nog vrolijk te staan!

Groetjes! image29611453804368.jpgimage48571453804371.jpgimage72791453804377.jpgimage40091453804375.jpgimage42151453804373.jpg

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Hé die Jo!

 

Óok weer wakker

 

Lekker veel compost heb je na zo'n zachte winter he? hier idem dito

Ik heb wel een paar doordragertjes voor je, gaven veel, maar wel kleine aardbeitjes; ik weet alleen de naam niet van die (gekregen) dingen

 

 

Ik hoop dat alle winter-dip-dingetjes verdwijnen als sneeuw door de zon als je jouw eerste paprikaplantjes ziet uitkomen!

 

 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...