Ga naar inhoud

Helly's Urban Homestead

  • updates
    63
  • reacties
    252
  • bezoekers
    1633

Met hernieuwde zin de moestuin in.


Helly

13870 weergaven

We gaan weer opnieuw van start met een moestuin. Zoals gezegd in het voorstelbericht, heb ik een paar jaar een postzegel/stadstuin tot mijn beschikking gehad waar ik niet echt in wilde moestuinieren. Komt niet alleen door het tekort aan ruimte, ook door andere omstandigheden. Maar we beginnen weer met hernieuwde zin in ons nieuwe huis met tuin van fatsoenlijk formaat om er een moestuin van te maken.

Even een paar foto's om te zien hoe het er nu uit ziet. Er heeft in dit gedeelte van de tuin een pony gelopen voor een jaar of 9, de buurvrouw heeft er ook 1 staan naast dit gedeelte van de tuin. Ik heb teveel gras en onkruid nu in dat gedeelte, dus ben begonnen met het leggen van karton wat we over hadden van de verbouwing van de keuken.

Moestuin191121550658113.jpg

 

Hier een ietwat meer totaalbeeld van de aankomende moestuin. Rechtsvoor een begin van een composthoop. (let niet op de rommel )

Moestuin257121550658134.jpg

 

De regenton is vorige week na het leeghalen van de regenpijp van het schuurtje hier neer gezet. Er kan weer een gieter of emmer onder staan. We hebben wel een paar meer nodig maar dat komt gaandeweg wel.

Moestuin322571550658137.jpg

Ik zie dat het img-rotate niet echt werkt. Of ik doe iets fout

 

Ik ben gisteren door mijn zadenbak geweest, al zijn het oude zaden. Hopelijk "werken" ze nog, anders kan ik altijd nog nieuwe bestellen. Heb in Excel een zaaikalender gemaakt en binnenkort ga ik zaaiblokjes maken. Dat is mij eerder zeer goed bevallen.

4 reacties


Aanbevolen reacties

Jootje, ik bestel altijd bio zaden. En ik deed eerder ook mee met de ruildoos, dus ik had zaden genoeg. Ik zal nu wel meer aan zaden kunnen gebruiken

 

Appelvrouw, ik woonde eerst in Overijssel, ik ben december 2014 naar Limburg verhuisd. Bij mijn vriend in getrokken. In 2017 zijn we getrouwd en het huis te koop gezet. Vorig jaar dit huis met tuin gekocht.

Link naar reactie
Gast
Voeg een reactie toe

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...