Jump to content

Jelmer

Members
 • Posts

  102
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Overijssel
 1. Bedankt voor jullie antwoorden! Nu weet ik een beetje hoe we het handig aan kunnen pakken Maar mijn weten is er geen volkstuinvereniging ons volkstuintje huren we via de gemeente. We moeten inderdaad wel gewoon huur betalen maar de huurprijs is niet verschrikkelijk hoog. Bij ons is er meer vraag naar volkstuinen dan aanbod vandaar dat we ook dit tuintje hebben genomen ondanks de wildernis.
 2. Afgelopen week heeft een vriend van mij een volkstuintje tot zijn beschikking gekregen. Omdat het volkstuintje voor hem te groot is willen we dit volkstuintje met zijn twee├źn gebruiken. Nu is het tuintje alleen wel een opknapbuurtje nodig Het hoge onkruid hebben we afgelopen weekend al verwijderd (ivm met de zaden) alleen het lage onkruid moeten we nog weg halen. Nu vroeg ik mij af hoe we daarna het beste verder kunnen gaan? We dachten eraan om de gehele tuin om te spitten zodat we een verse start hebben. Daarna het tuintje inzaaien met verschillende groenbemesters om de bodem weer in een betere conditie te krijgen (of/en mest etc?). Aankomend voorjaar kunnen we de groenbemesters weer in de grond spitten. Dan kunnen we na het zaaien van de groenbemesters bedenken hoe we alles in willen gaan delen, tuinhuisje plaatsen, compost bak etc etc. Voor: Momenteel:
 3. Lijkt me erg leuk om mee te doen, wacht met spanning af op de tweede ronde
 4. Jelmer

  mijn naam is Jits

  Welkom op dit forum!
 5. Mooie website en goeie informatie bron! Opgeslagen als bladwijzer
 6. Jelmer

  Nok nok

  Welkom op dit forum Erik!
 7. Welkom op dit forum Jasper!
 8. Welkom op dit forum Caroline en succes met je makkelijke moestuin, is een leuke manier om met deze hobby te beginnen!
 9. Blijft een inspirerende man vind ik. Thuis heb ik het boek You Can Farm, The Entrepreneur's Guide to Start & Succeed in a Farming Enterprise van hem liggen, erg interessant en nuttig al vind ik zelf.
×
×
 • Create New...