Jump to content

Moestuinoma

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Delft zuid Holland
 • Hobbies
  Tuinieren koken lezen
 • OCCUPATION
  Met pensioen, ‘vroeger’ verpleegkundige

Recent Profile Visitors

75 profile views
 1. Ja weknow dat kan wel kloppen, we hebben overal in de tuin van die diepe kronkelige wortelstokkken uitgegraven, maar er zijn ook plakkaten met die frisgroene plantjes die je er zo uit kon krijgen. Als ik het goed begrijp kunnen ze zich op beide manieren verspreiden, met zaad en met wortelstokken ?
 2. Ja het is jacobskruiskruid idd, fijn zeg ! Eindelijk duidelijkheid.
 3. Ja idd denk ik dat het de basterdwederik is, net opgezocht op internet, en het klopt dat het een zaad onkruid is maar ook wortelstokken heeft, die kwam ik ook tegen. Het stond over de hele tuin en ik ben het voorlopig nog niet kwijt!
 4. Hallo allemaal, op onze tuin die we in november hebben overgenomen hebben we al heel wat begroeiing weggehaald, veel onkruid en uitlopers van aardbeien en bramen. Nu ziet het er mooi uit vinden we zelf! De grond was op sommige stukken erg zwaar en kleiig. Nu staan er 2 planten in die we niet thuis kunnen brengen, een rozet vormige en een met frisgroene blaadjes die echt overal op de tuin groeide, en nog op veel plekken. Mijn vraag is of jullie weten wat dat voor planten zijn! Ben erg benieuwd
 5. Ik zie nog niks.... maar wat niet is kan nog komen. 😄
 6. Ik heb 2 weken geleden nog knoflook geplant, van biologische uit de winkel. Zou dat nog wat worden?
 7. Hallo allemaal, door mijn zoon attent gemaakt op dit forum, hoop ik hier leuke tips en mede tuinierders tegen te komen! Sinds een paar weken hebben mijn man en ik een moestuin van 140 m2, en we zijn al druk bezig geweest met ongewenste begroeing weghalen zoals bramen en zevenblad, paden doortrekken, nieuwe paden maken met houtsnippers, snoeien van bessenstruiken etc. Maar het echte werk komt nog.... we hebben er onwijs veel zin in. We hebben wel ervaring met een eerdere moestuin maar dat is alweer 13 jaar geleden.. we zijn geen 20 meer , allebei boven de 60 en 70, hopelijk blijven we gezond van lijf en leden om het nog enige tijd vol te houden. Gelukkig hebben we nu meer tijd dan vroeger, en kinderen die we niet tegen hun zin mee hoeven te slepen (zoals vroeger), 😖 maar nu groot en gemotiveerd genoeg zijn om te helpen met het zwaardere werk. Wordt vervolgd! Weer een uitdaging voor de komende jaren!

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...