Jump to content

The Puma

Members
 • Posts

  63
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by The Puma

 1. Ik heb vandaag de aardbeien plantjes binnengekregen, Plantjes hebben alleen wortel en dus geen potje waarin ze geplant zijn. Ik wil deze in de bato bakken gaan planten. Alleen zijn de wortels langer dan de bak diep is. Wat moet ik doen?
 2. Ik heb 2 appelboempjes op laagstam staan sinds 2 jaar. Bramley’s Seedling en James Grieve. Helaas heb ik dit jaar geen bloemen eraan gekregen, boomjes zien er gezond uit in mijn ogen. Iemand een idee wat hiervan de oorzaak kan zijn?
 3. Tot nu toe valt de gele bladeren nog wel mee, het overgrote deel zijn gewoon groene bladeren. Ik laat de kalk vanaf nu achterwege
 4. Er is een zakje met mest en een ander zakje met kalk Hoe moet ik dan de druif verzorgen?
 5. Is inderdaad het packet van ecostyle en ik geef de mest en de kalt gelijktijdig Pot maat is: 60 cm breed en 50 cm hoog
 6. Hij staat in een grote pot tegen de muur van de garage (heeft veel zon) Regelmatig krijgt hij speciale voeding voor druiven (mest en kalk)
 7. Ik heb regelmatig gele bladeren, die na verloop van tijd afvallen van de druivenplant. Wat kan hiervan de reden zijn?
 8. Ik heb alles weg geknip en met ECOstyle Vital ingespoten. Hoop dat dit helpt Dit zijn de foto's van de weggeknipte delen. De planten zijn zo'n 3 weken geleden geplant in nieuwe potgrond De 1ste voiding moeten zij nog krijgen, en de planten staan gewoon buiten.
 9. Ik probeer de planten altijd goed te verzorgen maar het wil maar niet lukken De planten vertonen nu de volgende problemen 1) bladeren hangen slap (dit is bij 1 plant) 2) bladeren hebben gele vlekken (bij meerdere planten) Wat is het, en wat kan ik eraan doen?
 10. In een tuinhuis en bij mooi weer buiten
 11. Zit alleen niet onder aan de stam maar in het midden
 12. Wat is hiervan de oorzaak?
 13. Heb dit zelfde probleem ook. Heb ook al vloeibare mest en kalkkorrels gegeven maar zonder succes
 14. Ik zie geen schimmelpluis aan de onderkant van het blad
 15. Het blad van de aardbeien planten gaat krullen en hebben geen donkergroene kleur Wat is oorzaak hiervan
 16. The Puma

  de eerste aardbeien

  Zien die er goed uit. Welke mest gebruik je ervoor?
 17. Ik zag dat het hier allemaal takken betreft van vorig jaar, hier hangen wel de vruchten aan. Op de nieuwe takken zijn alle bladeren groen, maar dus geen vruchten
 18. Ik heb tot nou toe op geen enkele plant een vracht Wel een hoop bloementjes gehad, maar deze zijn afgevallen Wat kan hiervan de oorzaak zijn, ik beweeg de plant elke dag zodat het stuifmeel op de stamper kan vallen
 19. MIjn Hybiscus syriacus Marina krijgt gele blladjes met zwarte stippels. Weet iemand wat hiervan de oorzaak is?
×
×
 • Create New...