Jump to content

kroongj

Members
 • Content Count

  328
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Ede
 1. Super! Zelf ben ik ook bezig om verschillende rupsen uit te kweken. Zorg na het verpoppen wel voor een grotere pot/bak. De vlinders moeten genoeg ruimte hebben om hun vleugels te kunnen oppompen.
 2. Kritisch zijn is prima. Maar wel wakker blijven aub. Kwik(niet quick) zit niet in vaccins uit het huidige programma voor kinderen. De hoeveelheid aluminium in een vaccin is vrijwel altijd minder dan de hoeveelheid die je dagelijks binnen krijgt via ademhaling en eten. Dit zijn dus géén argumenten tegen vaccineren. Ik ben bang dat veel van jouw angst voor 'GMO' ook op dergelijke non-argumenten is gebaseerd. Niet vervelend bedoeld hoor, maar breed en diep inlezen op deze materie kan geen kwaad.
 3. Mooie ronde eitjes zijn vaak van een wantsensoort. Koolwitje- en zweefvliegeitjes zijn meestal langwerpig van vorm.
 4. kroongj

  Voorstellen

  Nee, ik denk het ook. Volgens mij worden we behoorlijk voor de gek gehouden. Ik verdenk zelfs nog een account van betrokkenheid. De moderators kunnen vrij makkelijk de ip-adressen naast elkaar leggen denk ik. Verstuurd vanaf mijn ALE-L21 met Tapatalk
 5. Één zwaluw maakt nog geen zomer. Maar ik zag er vandaag twee van deze, de boerenzwaluw: Een ook mijn eerste boomblauwtjes: Verstuurd vanaf mijn ALE-L21 met Tapatalk
 6. Dus ga je ons nu de gangbare Nederlandse naam geven zodat wij jou kunnen helpen? Verstuurd vanaf mijn ALE-L21 met Tapatalk
 7. Ik ben bang dat aanspraak op garantie zeker na een dergelijke storm niet gaat lukken. Vaak staat in de handleiding iets in de trant van: plaats de kas niet in een gebied waar de volle wind op straat. (Letterlijke tekst uit een handleiding van een kas van hettuinpaleis.nl) Verstuurd vanaf mijn ALE-L21 met Tapatalk
 8. Dat 'iets' wat van het vlees genoot is de larve van de spekkever. Hoe toepasselijk[emoji3] Overigens lees ik wel dat het beestje een flinke plaag kan vormen. Wellicht verstandig om alles even langs te lopen?
 9. Ik was te snel [emoji3] En Weknow bedankt voor de duidelijke uitleg.
 10. Kan wel, maar nog waarschijnlijker lijkt me in het hout van de halve regenton waarin je planten staan. Binnen 24 uur? Dat lijkt mij vrij vlot. Maar ik ben geen expert.
 11. Kennelijk heeft een paddenstoelensoort zich erg thuis gevoeld in de zak. Heb je een close-up? Kwaad kunnen ze niet voor je planten in ieder geval.
 12. Hosta denk ik? Bij mij komen ze ook net op.
 13. Top! Ik probeerde hier die app uit waarover ik schreef in de babbeltuin.
 14. Cephalaria alpina of Reuzenscabiosa volgens mij.
 15. Douglashout. Verkrijgbaar in alle soorten en maten. Onbehandeld lang goed. Niet duur en ook nog eens grotendeels uit eigen land. Ik heb zelf vier bakken van dit hout.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...