Jump to content

borderrose

Members
 • Posts

  233
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by borderrose

 1. Leuk! Uit Almelo is wel op te halen door 1 van mijn dierbaren, wij wonen in Nijverdal,
 2. Geen idee of die het binnen ook doet; ik heb hem nog niet in ieder geval
 3. Kiemgroenten staan al op de vensterbank in de keuken inderdaad, maar omdat ik zelf niet meer kan eten of drinken ( ik heb sinds vorige week een PEG sonde) wil ik me nu niet teveel bezig houden met eetbare dingen want dan wil ik weer naar de moestuin of in de keuken aan de slag om te bakken of te koken. 24 kitchen is hier ook een verboden zender geworden inmiddels. Vandaar nu kamerplanten, waterplanten; en ik heb inmiddels een grote bak guppen naast me staan en bij mijn zoons dikkoppen , stekelbaarzen en rivierkreeftjes besteld... Mooi om naar te kijken; en als ik niet naar buiten kan dan moet buiten maar bij mij komen...
 4. Nu ik door de ziekte van Lyme aan huis gekluisterd ben en ik dus met mijn groene vingers in mijn haar zit, vraag ik me af of er mensen zijn die stekjes van kamerplanten voor me te ruil hebben...liefst een beetje de ouderwetse soorten; hangend of staand, of waterplantjes, maakt niet uit. Mijn dierbaren houden de moestuin dit jaar op gang in de hoop dat ik daar volgend seizoen toch weer wat actiever kan zijn, maar ondertussen verveel ik me thuis, tussen 4 muren, dus een nieuwe hobby zou me wat tijd verdrijven. gr, Karin.
 5. Wat een verschil dan in de twee enveloppen...maar als je de naam van de peper googeld kom je al een eind toch?
 6. Zover ik het gezien heb stond op ieder zakje wel een forumnaam vermeld en is iedereen toch ook via pb te bereiken als er vragen zijn. Lijkt me niet zo moeilijk.
 7. Ik heb het boek al even in huis; had er op ingeschreven. Mooi boek; ben er erg blij mee, maar wilde het laten liggen voor de kerstdagen Kan morgen wel even wat foto's maken om in te kijken als jullie dat graag willen?
 8. Enveloppe/doos is vanmorgen op de post gegaan.
 9. Wil jessicapilon mij even een pb sturen met de gegevens waar ik de enveloppe naar toe kan sturen?
 10. Ik heb vanmiddag bericht gehad van dhl dat het pakketje door Loraine is afgehaald.
 11. Bij een volgende ronde huren we beter een postkoets; dat gaat sneller volgens mij...
 12. als mijn vingers weer een beetje mee werken zal ik mijn verhaal opschrijven; ik heb het wel in een extreme vorm overigens en heb al heel veel behandelingen gehad op verschillende manieren in verschillende circuits.
 13. heel kort, ik tik met 1 vinger; lyme aanval in mijn handen, dus mijn fijne motoriek laat het even afweten; doos is onderweg...
 14. Doe es een beetje lief zeg; goedemorgen............ Wie zegt dat ik niet lees? Ik ga er vanuit dat je alles een keer proberen moet; dat heb ik dus nu gedaan en het bevalt niet dus ik doe het bij voorkeur niet nog eens. Lijkt me niks om verder woorden aan vuil te maken of belerend over tegen anderen te doen, Loes.
 15. Geen idee; is de eerste (en op deze manier ook de laatste) keer dat ik iets met DHL doe. Ik had mijn huisadres doorgegeven maar daar moest ook een afhaalpunt bij kennelijk.
 16. Gisteravond bericht gehad; ik kan de doos vandaag ophalen. Maar dat lukt dus pas aan het ende van de middag. Vind het systeem waardeloos als ik eerlijk ben; wat gaat er een tijd mee verloren op deze manier. Waarom niet gewoon aan huis laten bezorgen? Nu betaal je misschien wat minder maar het geeft een boel ergernis aan alle kanten.
 17. Was een tip van Angelique Smeinck...een van de twee vrouwelijke meesterkoks in Nederland en bekend van 24 kitchen. Ik heb het uitgeprobeerd (met gewone groene basilicum) en inderdaad, het is zo...
 18. De zaden die jij hebt gekregen waren de laatste uit mijn gekochte zaakje zaad, dit jaar hoop ik de eerste eigen zaden over te houden voor komend moestuinseizoen.
 19. Van mij Verrassing hè? Ik heb ze nu een paar jaar en zelfs mijn vader wil ze en dat wil wat zeggen Ik heb de normale groene snijbonen, die zijn vroeg. Daarna komen de gele en ik heb ook nog een rode variant die daar nog weer iets achteraan komt, laatste kleuren wel groen na het koken. Zijn de gele bij jou ook zo hoog geworden?
 20. Rozemarijn, thijm en salie staan in de top drie, maar ik ben dol op alle soorten kruiden. Voor de winter vries ik alles gewoon in; hele takken in een sluitzakje doen, als het goed bevroren is verkruimelen en de steeltjes e ruit halen. alleen Basilicum even blancheren en invriezen geeft een intensere smaak. Lekker!
×
×
 • Create New...