Jump to content

appelsientje 60

Members
 • Posts

  542
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by appelsientje 60

 1. Ik wil inloggen op een andere pc maar ik ben het wachtwoord kwijt wat moet ik nu doen?
 2. Ja Robo ik denk dat ik ze te lang heb laten staan. Ik heb nu nieuwe plantjes en die ga ik eerder oogsten.
 3. Dit is nu de tweede keer dat m'n andijvie bitter is de plantjes heb ik gekocht bij het tuincentrum. De stronken waren erg plat dat zal het soort wel zijn. Ik heb nu zelf gezaaide jonge planten die geven lange bladeren en is dus een ander soort dan de gekochte. Maar waar zou het nu aan kunnen liggen dat die andijvie zo bitter was? Vind het wel jammer ik heb ze weg moeten gooien.
 4. Ik heb kruisbes tomaatjes die in trosjes groeien is het dan beter om het hele trosje rijp te laten worden of kan ik de bovenste er al afhalen? En ik bedoel daar ook mee of het in het voordeel is van de smaak om ze te laten zitten.
 5. Ik kan er op via de berichten die gestuurd worden maar als ik dan alsnog later een keer wil kijken dan weet ik niet wat ik dan aan moet klikken Ben niet blond maar wel grijs...
 6. Bedankt Bit! Mooie site en veel keus heb er drie soorten besteld.
 7. Ben op zoek naar een soort met lekker veel smaak. Had vorig jaar olifanten knof gepoot en met succes maar de smaak is nogal mild. Ik weet niet welke soort er wel sterker smaakt dus als er liefhebbers zijn die het weten dan hoor ik het graag.
 8. Drie soorten sla gezaaid en de meloenen compost gegeven.
 9. Ik heb geen muizen keutels gezien pffffffff Ik ben wel om 4uur vannacht m'n bed uit geweest om te kijken. Vanuit m'n slaapkamer raam kijk ik zo op de tuin en het enige wat ik zag was een vette naaktslak die richting de tuin kroop. Die heb ik ff een koppie kleiner gemaakt meteen even de rest bekeken zag er allemaal goed uit dus ik ben maar weer lekker gaan slapen.
 10. Nou Jorg ik heb de kool er eens bij gepakt en de randen naar elkaar toegedrukt dan past het als een puzzel. En wat dat veel water in een keer geven dat klopt ook heb ik gisteravond gedaan. Ik vond het ook al zo raar dat er helemaal geen één stukje kool op de grond lag. Ik mag hopen dat het geen ongedierte was want ik ben niet van plan om hun magen te vullen! Heb er nu nog drie staan Hopen dat het verder goed gaat.
 11. Ging zoals iedere ochtend een rondje door de tuin maken en daar zag ik tot mijn grote schrik dat m'n mooiste spitskool in één nacht zo goed als opgevreten was ! Dat moet volgens mij een héél leger muizen zijn geweest! De kolen staan onder insecten gaas waar een gat in geknaagd is. Nou als dat zo door gaat dan is de aardigheid er ook zo van af! Weten jullie wat ik tegen de muizen kan doen?
 12. Bij mij zijn ze een flop geworden duurde lang voor dat het zaad ging kiemen en de plantjes waren ook niet al te best. Mijn andere tomaten zaden zijn mooi opgekomen en ze hangen nu vol met heerlijke tomaten! ben benieuwd naar jullie ervaring.
 13. Bij mij is het niets geworden bij opkomst werden het miezerige plantjes terwijl m'n andere tomaten de pot uitgroeiden! Zaad kwam ook heel slecht op. Dat is mijn ervaring misschien gaat het bij anderen beter.
 14. Hier precies de zelfde melding!
 15. Zooo ziet er goed uit hoor! Goed idee! Maar waarom heb je ze niet gewoon in de grond gezet ipv de zakken?
 16. Ziet er smakelijk en gezellig uit! En prachtige tomaten!
 17. De drie kleuren wortels zijn de gewone oranje de rode en de paarse soort. De blauwe mais is ook gekocht en geen diervoeder. Zeg maar wat je precies wil hebben dan kunnen we adressen wisselen via PB.
 18. Ik ben op zoek naar bovengenoemde zaden wie heeft er een paar voor mij? Heb diverse zaden om te ruilen zoals; Wilde tomaat 3 kleuren Chinese kool Andijvie Biet Spinazie Drie kleuren wortels Dille bio Prei bio Mais blauwe Knofl. bieslook Bosui bio Blad selderij Koolraap Witlof Basilicum Sla Erwt Ananaskers de grote Kattensnor Stokroos gemengd OIKers gemengd
 19. Ik heb deze soort Bio-struikbasilicum Magic Bleu en zou daar wat zaad van willen oogsten. De plant staat in bloei sommige bloemetjes worden nu bruin.
 20. Het is gelukt en het smaakt inderdaad héérlijk!
 21. Nou het worden dan toch bietjes daar heb ik meer aan! Bedankt voor de raad
 22. Ik heb nog plek om te zaaien maar ik twijfel of het biet of spinazie wordt. Tuinieren doe ik in MM bakken van 2m.40 Lang bij 60cm diep en daar heb ik zo'n ruime 2meter nog over. Wat zouden jullie doen?
 23. Ik ben op zoek naar Superschmelz wit of Kolibri F1 paars of Wener blauwe Wie kan mij helpen? Eventueel kun je ook ruilen met zaden van mij.
 24. Dat vind ik mooier dan een luxe reis! Veel plezier!
×
×
 • Create New...