Jump to content

Arnoud

Members
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Harderwijk
 1. ook bij mij zijn het lastige kiemers. ik zaai ze voor in potgrond, maar slechts de helft komt op. het lijkt wel, dat alles wat lekker is, moeilijk opkomt.
 2. Voorzaaien en verpotten, doe ik gewoon in potgrond. Om de grove stukken hier uit te halen, zeef ik de potgrond. Dit kan heel goed op dubbeltjes gaas.
 3. Nee joh, geen film van mij. Maar maak je niet te druk of het lukken wil, het komt wel goed, prei is relatief makkelijk, zoals jij het doet moet het lukken. Rustig afwachten tot ze ongeveer pootlood dik zijn, dan uit de pot halen en ruim in de grond zetten. We zijn geen raket-geleerden, laat de natuur het werk doen.
 4. Zo doe ik het, en het lukt altijd.
 5. Ik gebruik ook gewoon potgrond voor het zaaien, deze koop ik voor 1 euro per 10 liter bij de supermarkt. Tot op heden geen problemen.
 6. Je tuin ziet er echt netjes uit Bart, houwe zo.
 7. Super idee, helaas kom je te laat voor mij, anders had ik het nagemaakt.
 8. Arnoud

  Update 4-4-2015

  Even niks van me laten horen,sorry hiervoor.... Druk, druk, druk, wie niet? Inmiddels is het spitwerk klaar, op een klein stuk na, dit laat ik even zo, ik heb het nog niet nodig. Gisteravond ben ik begonnen met de kolenkooi, en ben er vandaag weer een paar stappen mee verder, wat je op de foto ziet, is 1 van de 2 dekseldelen. Hoe het er verder uit komt te zien, zul je later zien. Links de bovenkant en recht de staanders. Vandaag is er ook nog wat gezaaid, radijs, stokboon, snijbiet, prei, blauwschokkers, en stengelui. Dit mocht ik doen in mijn Emiel-hokje...... Let niet op de rotzooi, dit moet ik nog opruimen.........
 9. Arnoud

  Tuinboontjes geplant

  Ziet er netjes uit,
 10. In Nederland noemen we dat bouwhekken, denk ik. Het zijn toch hekken om een bouwplaats af te schermen, of heb ik wat anders in gedachten..
 11. Arnoud

  nieuwe kas gemaakt 33m2

  Dat is een lekkere ruimte om te werken, mooi gemaakt.
 12. Arnoud

  Update 20-3-2015

  Woensdag even een rustdag ingelast, mijn arme ruggetje... Donderdag weer spitten, kweek trekken, en een beetje te veel ouwehoeren. Zo heb ik Donderdag ook nog even wat dikke balken(donorhout van mijn buren) in mooie balkjes gezaagd, deze wil ik gaan gebruiken voor een afdak voor tomaten, peper, paprika en meloen. Vandaag niet veel gedaan, wat spinazie gezaaid,afgedekt met glasplaat, en 5 aardbeiplantjes verplaatst, deze waren nog van de vorige huurder. Hier was ik vlot mee klaar, en daarom nog maar ff een stukje gespit, scheelt morgen weer. Foto momentjes:
 13. Arnoud

  .

  Kweek, wat een rot spul is dat, ik leef met je mee, ik had die klus vorig jaar, en ben er natuurlijk nog niet vanaf. Maar er is hoop, zo te zien ben je goed bezig, alles eruit. En als je klaar bent, ben je blij dat je het zo hebt aangepakt, dus laat je niet gek maken, het komt goed.
×
×
 • Create New...