Jump to content

willem

Members
 • Posts

  165
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by willem

 1. Marco, ook ik heb het grote pakket in goede orde ontvangen waarvoor dank! Ik was een paar dagen weg dus had hem nu pas gezien. Zoals wel meer mensen heb ik de paprika's, tomaten, meloenen en komkommers al een tijd geleden gezaaid en staat nu zo goed als alles in de kas. Zijn er buiten die soorten nog andere die je getest zou willen hebben? Ik kan natuurlijk ook in de kas rootbooster toedienen maar dan is het misschien wat minder duidelijk gezien de planten allemaal een andere plek hebben (qua lichtinval etc.).
 2. Wat leuk! Van 't weekend er maar mee aan de slag.
 3. willem

  Even voorstellen

  Welkom. Wat een mooie tuin!!
 4. Leuke vlog Misschien de volgende keer horizontaal filmen? Dan komt het wat beter in beeld namelijk. Maar goed, dat moet je natuurlijk zelf weten
 5. [offtopic] @geedee: Je kunt de tijdzone instellen bij je Profiel. Nu staat hij bij jou waarschijnlijk op UTC in plaats van UTC+2:00 ucp.php?i=179 [/offtopic]
 6. Die van mij zijn ook wel toe aan overpotten maar ik moet eerst een strenge selectie maken want zoveel ruimte heb ik niet (heb ongeveer 30 plantjes). Dus eerst wat plantjes weg doen. Altijd lastig.
 7. Dank voor je foto's en tips Cheela! Omdat ik er wel een aantal op reserve heb heb ik het ook gegokt Ik heb ook een paar al grotere planten, die laat ik maar zo staan, zijn ook als best stevig. Van onderstaand heb ik er nu 3 in dat formaat.
 8. Dankjewel voor je snelle reactie! Heb je hier ook aan meer ervaring mee van eerdere jaren misschien? Ik ben benieuwd of het ook 'werkt'.
 9. Ik ben benieuwd, hoe gaat het nu met de plantjes van degene die ze getopt hebben? Foto's?
 10. Ah Jorieke dankjewel! Ik maar refreshen..
 11. Zijn handige stokjes. Deze zijn vaak ook te koop bij de Action.
 12. Ik verwijder ze zodat ze de energie kunnen steken in groeien in plaats van bloeien. Ik moet wel zeggen dat ik bij plantje stiekem 1 bloemetje heb laten hangen
 13. Ah oké, spannend Ik las er al eerder in dit topic iets over. Ik ben benieuwd hoe dat gaat, misschien dat ik er als test ook wel één of meerdere top.
 14. Altijd fijn met dit weer. Wat zijn dat voor plantjes op die onderste foto dan? Stekken?
 15. Ik las ook al eerder iets over niet gekiemde (paprika/peper) zaden van een aanbieder. Dit heb ik vorig jaar zelf ook meegemaakt. Wel goed opgelost maar toen helaas te laat om opnieuw te zaaien. Nog even een fotootje van m'n eerst gezaaide paprika/pepers. Overdag even in de zon in plaats van onder de lampen.
 16. Ik ga eens kijken waar ik dat kan vinden. Ik zal ik nog een keer een foto maken want veel plantjes lijken ook te splitsen naar 2 takken maar het lijkt dan net of ze al getopt zijn. Maar goed, een foto zegt meer dus zal ik eerst even regelen.
 17. Dank voor jullie reactie. Ze hebben al best een paar blaadjes hoor Onderstaande foto is van vorige week. Ik heb het idee dat de groei er een beetje uit is, vandaar m'n vraag. Was even benieuwd hoe jullie het doen.
 18. Ik heb nu mijn paprika's zo'n 8 weken geleden gezaaid en ik las dat dan de voeding van de potgrond zo'n beetje op is. Wat doen jullie aan bemesting van de zaailingen? Wat voor bemesting/hoeveel/hoe vaak?
 19. Leuke actie! Klopt het dat ik geen uiterste inleverdatum zie?
 20. Dat dacht ik al wel, was een testje via Tapatalk. Werkt dus niet..
×
×
 • Create New...