Jump to content

bart646

Members
 • Posts

  442
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bart646

 1. Die gebruiker kan nog gewoon onderstammen bestellen in het najaar 🤣🤣
 2. De smaak is in mijn beleving minder zuur als een morel! Je kunt ze prima zo eten als je van zure kersen houd. Ik heb ze op gestuurd gekregen via een vriend uit de Oekraïne genaamd Victor mijn broertje kent hem via een uitwisseling op de universiteit De struiken staan zonder net de vogels kennen ze nog niet.
 3. Wie verbouwd ze nog meer zo De tijdspanne is 2 maand
 4. Eetbare bamboe is een optie. De scheuten kun je eten. Met een begrenzer zo breed als u wenst Winter groen Genoeg bonenstaken voor de moestuin.
 5. Die kan nu nog wel tot gelei maken hoor.
 6. Vruchten soreli ze zijn er genoeg Jammerlijk nog niet rijp
 7. Ze zijn verzegd Voor nasuada is er nog wel een zakje pitten als u wil
 8. Voor 2018 uitverkocht Enkel van bekende rassen tm Peterson selecties aan toe. Vers en vochtig bewaard Zakje Ruim 30 st €7 Inc verzending Bij interesse pb maar even
 9. bart646

  Pawpaw

  Pawpaw pulp Laatste kistje vol voor nu Voor de liefhebbers van zaden pb maar even.
 10. Een goede vraag ik weet het zo niet. Vermoed in Duitsland de kaartjes zitten er bog aan maar geen site of naam of iets
 11. Mijn Tuin waar ik het meeste heb is 2500m2 hier staat het meeste gewoon bij huis. Ik hou ook het meeste klein Door snoei ook noten snoei ik er staan nu te veel bomen maar behoud in de toekomst voor mij de beste rassen de rest zaag ik om. Daarnaast heb ik nog 2x 0,75 ha en een bos waar niet zoveel mag
 12. Ik heb er twee gekocht li en lang en die in een plantgat gezet. Gezien de resecties hier nog niet zo lovend waren. Vers smaken ze prima maar daarbij alles mee gezegd goed te eten maar niet speciaal.
 13. bart646

  Pawpaw

  DIV pawpaw rijp alleen subflower de laatst rijpende laat nog ff op zich wachten! De hybride shadow is Asimina x parvifiolia ik heb hem ook geplant.
 14. Voor het eerst vruchten! En rijp ook
 15. Hier zijn de meeste zwarte noten nu. 180 Cm gaat gewoon niet zo hard op Juglans regia onderstam. Ook zal de besmetting onder aards gelijk zijn aan gewone walnoot! Mijn hartnoten doen het top. Na drie jaar hier ook tussen de 3-5 m
 16. Heb ze ook. Welke mijt het is??
 17. John dat zou kunnen gezien mijn positie in het platteland. Matua en greenligt zijn hier nog strak dicht. Wat wel zo is dat mijn kiwi’s allemaal in de zelfde hoek en dus omstandigheden staan. Minkimale bloeit ook vol Het is een kleine plant.
 18. Vanaf vanmorgen zowel belen25% als soreli 50% bloei Belen Soreli
 19. De jonge planten van hongyang heb ik sins dit jaar in test. Dus we zullen zien Even als minkigold en minkimale (2017)
 20. Mijn toona is uitvekocht. Mijn ervaring is dat als je hem laag knot of terug snoeit hij 2/3 m word en 1 m doorsnee qua struik.
×
×
 • Create New...