Jump to content

Draakje

Members
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Delft
 1. Paksoi eruit gehaald. Heb er nou 8 kom ik er achter dta ik de enige ben die het eet... Ach ja dan de buuf maar blijmaken.
 2. Tja die methode is appeltje eitje natuurlijk maar de gemiddelde Hollander heeft geen geweer voor handen. Kom je al gauw in de war te zitten met onze hyperzenuwachtige wapenwetgeving maar das een discussie voor andere fora
 3. Welkom aan boord wormenman.
 4. Wat onkruid uitgeroeid, courgettes in de grond gezet en een hark van tuinbuuropa gerepareerd.
 5. Tja vrees alleen dat zoals met alles ook hier oefening kunst baart. het zal met de tijd efficienter worden maar 1 moet de eerste zijn
 6. Draakje

  Compostwormen

  Maar toch niet in een bak neem ik aan
 7. Dat is natuurlijk ook wel waar. Het valt bij ons op het complex gewoon op dat de pallen onder al vergaan zijn als ze bovenaan eigenlijk nog niet echt aangetast zijn. Misschien dat dat wat met onze grond ook te maken heeft dat zou misschien ook nog kunnen.
 8. Het rotten gebeurt hier toch met name idd opd egrens van grond en lucht de koppen zijn dan nog bij lange na niet zacht al zullen z eniet helemaal vers meer zijn. Blikjes erop , tegen rotten, heeft dan vrij weinig nut. Ik ga er toch een serie vervangen voor oud Hollands gegalvaniseerd staal es zien of dat het beter houd.
 9. Hey stadsgenote, volgens mij moet dat toch prima geschikt zijn indd,
 10. Draakje

  Kas in wording

  Toch triest dat iemand een paar stukken ijzer kaapt.Of ie de schoonheidsprijs gaat winnen weet ik niet maar functioneel zal wel lukken
 11. Tjee wij zijn al blij dat we 1 soort kwijt kunnen
 12. Is mijn volgende nitwit vraag wat is mulchen ?
 13. Als ik het goed begrijp is de grondsoort dus ook van belang wij hebben onvervalste klei. hygieene richtlijnen had is zelf nog niet zo over nagedacht maar klinkt eigenlijk heel logisch Die ik zal zeker uitprinten plastificeren en in het schuurtje hangen ter herinnering voor de rest als je met meerdere mensen een tuin "draait" lijkt me dat wel zo handig. IIg iedereen bedankt voor de uitleggen.
 14. De eerste sla hier eraf gehaald (was yummie) wat onkruid er uit gegooid bakkie gedaan met mijn bijna niet te verstane maar super aardige tuinbuurman.
×
×
 • Create New...