Jump to content

Groentjuh

Members
 • Posts

  223
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Kop van Noord Holland
 1. Dank u wel. De doornappel (Datura stramonium) is een plant uit de nachtschadefamilie (Solanaceae). Het is een zeer giftige plant die hallucinogene alkaloïden bevat.
 2. Doe mij ook zo`n simpele stadstuin op een perceel van 360 m2.
 3. We vonden dit bij de kinderboerderij, vol met zaad, we zijn benieuwd hoe het bloeit en wat het is. Iemand ?
 4. Dat het zo vaak misgaat is idd jammer, maar zou inmiddels toch bekend moeten zijn. In de routes zou er daarom meer persoonlijk bezorgd moeten worden, mits dit mogelijk is. Ook als dit ten koste gaat van de snelheid van de envelop.
 5. Ik vind het nog steeds ongelofelijk dat die enveloppen zo vaak kwijtraken. Zouden ze worden gescand ofzo ? Zijn we illegaal bezig ?
 6. Hoi Groentjuh, zoals we ook al in de pb naar je schreven, gaan we niet in de lijst rommelen. je zal dit zelf moeten regelen met de verstuurder. misschien kan je daar een pb naar sturen. Ok ik heb Kruidenvrouwtje een PB gestuurd, duimen dat ie aankomt.
 7. Ja als PB's niet eens aankomen dan weet ik niet hoe we nog iets kunnen organiseren lol. Ik wil envelop 2 nog wel ontvangen als Monika reageert. Anders mag je mij ook overslaan Kruidenvrouwtje. HQ kunnen jullie mij en Monika omdraaien in de lijst aangezien envelop 1 ons toch al voorbij is.
 8. Nu ben ik wel curieus hoe je ze steunt en hoever ze van elkaar staan. Ik kweek ze op met een stok in de pot en meestal vervang ik die stok een paar keer onderweg. Ze zijn dus min of meer aangebonden. Ze staan behoorlijk lang buiten voor ze de volgrond in gaan om af te harden. Ze krijgen dan meestal ook hele dikke stammen. Ik schat dat ze ongeveer 40 cm uit elkaar staan, tegen een schutting die half open is(zon metalen raster). Ik zal wel eens wat fotos schieten als het zover is
 9. Ik vind eigenlijk niks makkelijker dan tomaten. Ze staan bij mij altijd buiten zonder afdak. Zelfs de zuidwesterstormen deert ze niet en het kan hier echt spoken in Den Helder.
 10. Het is misschien niet zo vreemd dat ik en monika niet reageren, aangezien ik(dus monika waarschijnlijk ook niet)geen PB hebben ontvangen. Heb je wel gekeken of ze bij verzonden en/of postvak uit stonden? Ik heb nl echt niks.
 11. Word wel jaloers als ik getallen zie als 70! planten. Ik ga al moeite krijgen met de 12 die ik van plan ben. Normaal ga ik voor allemaal verschillende maar dit jaar veel van hetzelfde, die vorig jaar het beste bevielen; - roma tomaat Black Mavr (ooit van Yuras gehad op MTFD) - een cherrytomaat, uit de envelop. jammer dat er geen soort bij stond maar heerlijk zoet en megaplanten.
 12. Tomaten, kapucijners en muisjeswikke zaai ik deze maand binnen. Vensterbank op het zuiden kan niet beter.
 13. Hier ben ik het eigenlijk wel mee eens. Dit is ook waarom mensen boetes krijgen door die complete zakken die worden toegevoegd. Het moet gaan om kwaliteit niet kwantiteit.
 14. Dat lijkt mij een goed plan. Ik moet zeggen dat ik de laatste keren niet eens ruimte zag om er nog iets in te stoppen, die enveloppen zitten echt bomvol. We hebben dus zaden zat zou je zeggen.
×
×
 • Create New...