Jump to content

Karietje

Members
 • Posts

  304
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Dendermonde
 • OCCUPATION
  bediende verkoper colruyt/collect&go

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IK ga voor een goede vleestomaat, een goede cherry tomaat in't rood een goede cherry tomaat in't geel. en san marzano's omdat ik ongelooflijk graag tomatensauzen maak.. heb wel nog geen soorten gekozen.
 2. oh interessant topic, ik eet heel graag basilicum dus ik ga eens op zoek naar dit plantje denk ik!
 3. Woensdag met het mooie weer heb ik de 2 compostbakken bij elkaar geschept zodat ik met een nieuwe kan beginnen, ook hier en daar al eens gespit & veldbloemen van vorig jaar nu wel geruimd, de vogels hebben alle zaadjes eruit gepikt.
 4. oei, ik zie dat hier nu pas terug, maar ik vind mijn plekske 6 zeker niet slecht gegokt...
 5. Was een hele leuke spannende wedstrijd ook, Sonja was een komkommer die k nog nooit gekweekt had, maar lekker vond ik ze ook niet echt, dus het is hier zeker geen blijvertje.. het was mijn eerste wedstrijd dat ik mee doe & om het zelf te organiseren vind ik het wat te vroeg in mijn moestuin/forum ervaring.. Maar ik hoop dat de wedstrijden niet stoppen Bedankt @HuubvG voor de organisatie! Proficiat @Mai Pensato & @Frans met jullie 1ste plaats!
 6. Roest op mijn prei... wat wil het zeggen? Zijn ze nog eetbaar? ik kweek voor 't eerst prei dus ben er me niet bekend mee
 7. @sluipwesp ik bedoelde eigenlijk ver haha 😅🤣 nuja . Ik heb em er af gehaald .. hij brak vanmorgen af toen ik hem ergens wou opleggen uit angst dat die zou breken …
 8. Deze meloen zal dan wss vet klaar zijn ?
 9. Ik ruik nog niets nadat ik Corona heb gehad …. 😇
 10. k heb hier best een grote meloen in de kas hangen, maar ik kan niet afgaan op geur Apres corona (2 maand geleden) is die nog altijd niet terug... iemand tips hoe ik dan kan zien of die oogstklaar is?
 11. binnen teelt sonja , 33,2 cm … niet meer eetbaar & hij groeit niet meer dus heb hem verwijderd
 12. gisteren een nieuwe meting gedaan .. hij blijft iets of wat groeien maar het gaat langzaamaan
 13. @Lia56 ik heb het uiteindelijk el gedaan met schroefdeksels in de oven & is goed gegaan, maar onze oven heeft echt ook wel functie inmaken & steriliseren etc.
 14. @Waaslander ik heb ovr jou reactie gelezen, ik heb geen nieuwe poging gedaan maar in het algemeen wil mijn sla dit jaar niet lukken 😢 geen idee wat en waarom maar zowel buiten als in de serre schiet hij direct de hoogte in.
×
×
 • Create New...