Jump to content

lionne

Members
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Bilthoven
 1. Envelop terug: zaterdag op de bus gedaan. Bezorgmoment Vandaag 27 februari
 2. Dames sturen jullie wel ook even een pb naar de volgende, niet alleen hier een berichtje zetten. Gedaan. Envelop is op de bus gegaan vandaag.
 3. De envelop is hier aangekomen! Vanavond gaan we eer eens in neuzen
 4. Even een reactie van mijn kant. Ik heb de doos sinds zondagavond klaar voor verzending. Ik heb een pb gestuurd. Maar er is in de verzending van dat bericht iets niet goed gegaan. Hij ligt nu klaar voor verzending op tafel en morgen gaat ie met de post mee. Ik zal de track en trace code meesturen. Mijn excuses dat er zo veel onrust is ontstaan.
 5. Er werd vandaag een leuk pakketje gebracht vanmiddag. morgen gaan man en ik samen neuzen. (vrijdag is hier afwisselend-werken-dag)
 6. Hallo lieve mensen, wij hebben een moestuin op een complex. Ik zag vandaag dat er voor ons hek een aantal frambozen gaan groeien. Maar voor je hek mag niks groeien. Erachter mag dan weer wel. Kan ik de frambozenplantjes verhuizen naar achter het hek? (gaan ze dit jaar nog vruchten geven dan?)
 7. een deel van de tuin voorzien van mulch
 8. @Weknow: Waar zou ik het raamwerk voor zoiets kunnen vinden?
 9. Aangezien wij nu een grotere tuin hebben maar geen geld voor een echte glazen kas willen wij een tunnelkas voor tomaten en paprikas. Waar kopen we er een die meerdere seizoenen mee gaat. In de herfst breken we hem af en in de lente zetten we m weer op.
 10. Yacón plant GRATIS Maartensdijk Voor wie een moestuin heeft en nog een open plekje. We hebben net iets teveel Yacón planten. Van een plant (hij wordt 1,50 mtr hoog) krijg je een heleboel eetbare knolletjes in september. Oogst voor de eerste vorst. Lekker fris van smaak, het kan ook in een warm recept verwerkt worden. De yacón is een plant die oorspronkelijk uit het Andes-gebergte komt. De plant wordt ook op andere plekken verbouwd, waaronder Europa. De wortel ervan kan rauw gegeten worden. Wikipedia. Wie kunnen we blij maken met een gratis plant?
 11. Kruidenboter met oregano, rozemarijn, tijm en veel bieslook.
×
×
 • Create New...