Jump to content

youri

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  overijsel (almelo)
 • OCCUPATION
  scholier
 1. youri

  Aardappels planten

  waar kan ik pootaardappelen kopen dan ?
 2. youri

  Aardappels planten

  ik heb een vraag hoe werkt het met aardappels waneer en hoelang duurt het allemaal
 3. beste forum lezer aangezien ik nog niet zon bekend ben op deze site en alleen een beetje weet hoe ik een forum vraag aan kan maken heb ik elke keer wel een klein vraag mijn vraag is nu 1 = mijn tomaten liggen voor het raam te rijpen maar hoe kan ik zien hoe ze barsten hoe ziet dat eruit ?
 4. ik heb geen paniek maar ik heb ze niet aan het takje laten zitten heb ze gewoon van de plant getrokken geplukt en voor het raam gelegt mvg
 5. beste lezers van dit forum mijn tomaten zijn behoorlijk rood aan het worden maar nog niet zo heel rood je zou ze al wel kunnen eten maar ze zijn lekkerder als ze nog iets roder zijn kan ik ze dan bijvoorbeeld gewoon 1 dag op een schaaltje ofsow leggen zodat ze roder worden help help !!
 6. hallo, ik heb een vraagje ik ben een beginner in de moestuin en zou ook is fruit uit willen proberen wat voor een soort fruit kan ik in deze tijd nog zaaien of planten en groeit aardig snel wie o wie kan mij helpen ??
 7. hallo, wat is leuk om nu nog te zaaien of om te planten (planten kopen in de grond zetten) ik ben een beginner van 14 jaar en wil graag meer leren over de moestuin vandaar deze oproep (vraag ) wie o wie kan mij helpen ik hoor het graag mvg
 8. hallo dus ik kan nu !! op dit moment nog zaadjes kopen van bijvoorbeeld de snijbiet en dan wachten tot het een plantjes word of nu meteen een plantje kopen en waar kan ik dat halen !
 9. Hallo, mijn vraag is welke groente of plant soort groeit snel. het liefst rond deze tijd maar anders maakt het ook niet uit graag even bij de reactie melden in welk seizoen het groeit .
 10. youri

  Moestuin In De Winter

  hallo bedankt voor je reactie ik heb vorige week zaterdag net boerenkool plantjes gekocht en andijvie sla lust ik ook erg graag maar waar kan ik veldsla plantjes kopen mvg
 11. Beste Lezers . ik heb een vraag ?? ik ben youri 14 jaar en vind het erg leuk om bezig te zijn in de moestuin en in het kweken van planten en groentes maar nu is mijn vraag hoe onderhoud ik mijn moestuin in de winter zoals met storm harde regen sneeuw onweer weet iemand andtwoord op mijn vraag plaats graag even een reactie !
 12. Mijn tomaten worden juist dikker en rooier gaat op moment goed met mijn tomaten jammer voor de mensen waar de tomaten gescheurt zijn

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...