Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Tomaten: wat doe ik er allemaal mee (invriezen, inmaken?)


nynca

Recommended Posts

Hallo , helemaal nieuw hier op het forum en ook helemaal nieuw in de wereld van moestuin en inmaken enz....

 

Zoals waarschijnlijk vele heb ik momenteel een overvloed aan tomaten .

Ik zou deze liefst niet verloren zien gaan , maar ik zie het bos door de bomen niet meer met al de verschillende soorten van bewaren .

 

Ik vraag dus raad .

Ik zou mijn tomaten willen gebruiken voor spaghetti en Provençalen saus

 

wat doe ik er best mee ?

Ik heb alles om te wecken en heb ook veel bokalen met schroefdeksel .

Kan ik daar ook al courgettes bij doen ?

 

hopelijk krijg ik hier duidelijke antwoorden

groeten Nancy

Link to comment
Share on other sites

Maak een tomatenconcentraat.

Ik vries het cooncentraat gewoon in, dat is veel minder tijdrovend (en goedkoper) dan wecken.

Ik heb ook ketchup gemaakt:)

Als je op voorhand goed uitzoekt wat de vroege en late rassen zijn, kan je je rassen zo kiezen dat ze niet allemaal tesamen rijp worden.

Potgrond, de basis van nen bloemenwinkel!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...