Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Tomaten: wat doe ik er allemaal mee (invriezen, inmaken?)


nynca

Aanbevolen berichten

Hallo , helemaal nieuw hier op het forum en ook helemaal nieuw in de wereld van moestuin en inmaken enz....

 

Zoals waarschijnlijk vele heb ik momenteel een overvloed aan tomaten .

Ik zou deze liefst niet verloren zien gaan , maar ik zie het bos door de bomen niet meer met al de verschillende soorten van bewaren .

 

Ik vraag dus raad .

Ik zou mijn tomaten willen gebruiken voor spaghetti en Provençalen saus

 

wat doe ik er best mee ?

Ik heb alles om te wecken en heb ook veel bokalen met schroefdeksel .

Kan ik daar ook al courgettes bij doen ?

 

hopelijk krijg ik hier duidelijke antwoorden

groeten Nancy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een tomatenconcentraat.

Ik vries het cooncentraat gewoon in, dat is veel minder tijdrovend (en goedkoper) dan wecken.

Ik heb ook ketchup gemaakt:)

Als je op voorhand goed uitzoekt wat de vroege en late rassen zijn, kan je je rassen zo kiezen dat ze niet allemaal tesamen rijp worden.

Potgrond, de basis van nen bloemenwinkel!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...