nynca Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Hallo , helemaal nieuw hier op het forum en ook helemaal nieuw in de wereld van moestuin en inmaken enz.... Zoals waarschijnlijk vele heb ik momenteel een overvloed aan tomaten .Ik zou deze liefst niet verloren zien gaan , maar ik zie het bos door de bomen niet meer met al de verschillende soorten van bewaren . Ik vraag dus raad .Ik zou mijn tomaten willen gebruiken voor spaghetti en Provençalen saus wat doe ik er best mee ? Ik heb alles om te wecken en heb ook veel bokalen met schroefdeksel .Kan ik daar ook al courgettes bij doen ? hopelijk krijg ik hier duidelijke antwoorden groeten Nancy Quote
Itoero Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Maak een tomatenconcentraat.Ik vries het cooncentraat gewoon in, dat is veel minder tijdrovend (en goedkoper) dan wecken.Ik heb ook ketchup gemaakt:)Als je op voorhand goed uitzoekt wat de vroege en late rassen zijn, kan je je rassen zo kiezen dat ze niet allemaal tesamen rijp worden. Quote Potgrond, de basis van nen bloemenwinkel!
Erny Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 In de recepten en inmaak topics kan je heel veel recepten vinden voor het verwerken van je tomaten, met of zonder courgettes. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.