Nicolette Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 1 gesnipperde ui1 knoflook teentje1 prei in ringengroen van 3 bosjes radijsjesolie1 liter kippen of groentebouillon125 gram boursin ( of andere lekkere kruiden kaas)6 radijsjes in dunnen reepjes gesneden In een pan verhit de olie en bak hier in de ui, prei glazig. Voeg de uitgeperste knoflook toe en bak even mee. Voeg het gewassen radijsblad toe en laat dit 3 minuten smorenVoeg de bouillon toe en laat de soep 5 minuten zachtjes kokenvoeg de boursin toepureer de soep en breng op smaak met peper en zoutschenk de soep in de kommen en garneer met de radijsjes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennislp Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Danku! 3 bosjes radijzen.. Wat is ongeveer 1 bosje? Quote > Planten kopen? Doe het bewust! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Ik dacht een stuk of 10 Quote Good things come in small packages Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolette Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 het ligt er ook een beetje aan hoeveel blad de radijsjes hebben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veuvecouderc Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Danku! 3 bosjes radijzen.. Wat is ongeveer 1 bosje? Voor mensen zoals jij en ik (en Bonnie) met veel blad aan 't radijs, zijn die 6 radijsjes misschien wel genoeg Quote VeuvecoudercDe weduwe in 2012 blog/veuvecouderc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
veuvecouderc Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Bedankt trouwens Nicolette! Nu nog even de prei kopen maar volgend jaar dan toch maar zomerprei telen! Quote VeuvecoudercDe weduwe in 2012 blog/veuvecouderc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.