Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Even voorstellen


Bella86

Recommended Posts

Hallo, ik ben Bella (zo heet ik ook echt , 27, woon in Eemnes, en ben vrij groen wat moestuinieren betreft, maar wel enthousiast. Ik heb een schattig moestuintje in een weilandje achter het huis. Er om heen lopen schaapjes en ligt een sloot. Omdat de ruimte een beetje beperkt is en ik het gewoon erg leuk vind om te proberen wil ik graag wat verticaal gaan tuinieren. Wat ik erg leuk vind zijn bijzondere/ vergeten soorten, ecologisch, zelf (suikervrije) jam, ijs etc maken. Maar ik hou ook wel van makkelijk. Als er mensen in de buurt zijn met tips (over oogst bewaren?) of overschot en die willen ruilen of contacten vind ik dat altijd leuk!

 

Ps: Momenteel ben ik verwoed op zoek naar aardperen van de soort 'gigant' of 'topstar'. Dus mocht je die hebben of een tip hebben, heel heel graag!!

I want to do to you what spring does to the cherry trees

Link to comment
Share on other sites

Welkom, leuk tuintje ziet er natuurlijk uit.

Schapen in de sloot is slecht, kunnen zo slecht zwemmen met hun vol gezogen wol. Met wandelen gezien, schapen rustig aan het grazen. Hond de weid in, achter de schapen aan. In paniek het water in rennen. Politie ter plaatse, wapenriem af en zwemmen maar. Wat was dat een schauwspel, voordat die agenten de schapen op het drogen hadden. Ik had was op de vreemde hond gedoken, omdat die anders geschoten zou worden. Dus daar stond ik met de vreemde hond, nee mooi met de agenten cadeau gegeven. De schapen hadden dankzij hun wol, geen schade opgelopen. De hond had zijn bek vol wol.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...