Riverdale27 Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Zijn er hier mensen die ervaring hebben met Kangkong, ook wel dagoeblad genoemd? Of nog andere namen zijn morning glory, waterspinazie (water spinach), etc... Het is een moeras/waterplant die veel voorkomt in Azië en daar praktisch overal gegeten wordt. Mensen zouden het hier ook succesvol kunnen telen, bijv in een pot met een waterschaal eronder om alles goed vochtig te houden. Iemand al ervaringen hiermee? Het is echt super lekker; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibas Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Je kunt het in potten telen met veel water:http://www.survivalfoodplants.com/kang-kong/Het lijkt me heel leuk om te proberen, ik heb er geen ervaring mee, maar houd me aanbevolen voor zaad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riverdale27 Posted April 9, 2014 Author Share Posted April 9, 2014 Ik ga het inderdaad in potten proberen met een waterschaal eronder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.