Jump to content

Wat doen jullie met citroentijm?


bio-fee

Recommended Posts

Ik vond het plantje zo lekker ruiken dus ik heb 'm een tijdje geleden gekocht: citroentijm.

Ik kan echter maar geen gerechten vinden waarin ik de smaak lekker vind. Ik heb bv. graag tijm op mijn gebakken aardappels, maar citroen smaakt er dan weer niet zo goed bij. Citroen is wel lekker bij vis en door de sla, maar daar doet de tijmsmaak het niet goed bij.

Ik vind het eigenlijk maar een rare combinatie.

 

Wat zijn jullie favoriete recepten met citroentijm?

Link to comment
Share on other sites

Hmmmmmm, ik vind het wel lekker op gebakken aardappels en vis, maar ook heerlijk op kip. Als je de jonge blaadjes heel fijn hakt is het ook lekker met cottagecheese en op halloumi en die dan lekker grillen

Link to comment
Share on other sites

Smaken verschillen, daar was ik al bang voor.

 

Ik moest even zoeken wat halloumi is; ik geloof niet dat ik het hier (in Duitsland) ooit in de supermarkt gezien heb. Wel grillkazen maar die zijn van koemelk, en smaken meestal naar rubber.

 

Met Cottage Cheese heb ik het nog nooit geprobeerd. Is wel een idee ja.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...