bio-fee Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Ik vond het plantje zo lekker ruiken dus ik heb 'm een tijdje geleden gekocht: citroentijm.Ik kan echter maar geen gerechten vinden waarin ik de smaak lekker vind. Ik heb bv. graag tijm op mijn gebakken aardappels, maar citroen smaakt er dan weer niet zo goed bij. Citroen is wel lekker bij vis en door de sla, maar daar doet de tijmsmaak het niet goed bij.Ik vind het eigenlijk maar een rare combinatie. Wat zijn jullie favoriete recepten met citroentijm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenneke Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Hmmmmmm, ik vind het wel lekker op gebakken aardappels en vis, maar ook heerlijk op kip. Als je de jonge blaadjes heel fijn hakt is het ook lekker met cottagecheese en op halloumi en die dan lekker grillen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio-fee Posted June 3, 2014 Author Share Posted June 3, 2014 Smaken verschillen, daar was ik al bang voor. Ik moest even zoeken wat halloumi is; ik geloof niet dat ik het hier (in Duitsland) ooit in de supermarkt gezien heb. Wel grillkazen maar die zijn van koemelk, en smaken meestal naar rubber. Met Cottage Cheese heb ik het nog nooit geprobeerd. Is wel een idee ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stan Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Je zou er (hoest)siroop van kunnen maken en aanlengen met koude (munt)thee. Schijfje citroen extra Quote Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. www.peperschrift.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio-fee Posted June 5, 2014 Author Share Posted June 5, 2014 Ik heb nooit last van hoest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.