Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Taita stelt zich voor


Taita

Recommended Posts

Hallo ik ben een man van 48 jaar en woon in het oosten van de provincie Groningen op een flinke lap grond. Daarop heb ik een kleine boomgaard staan, veel bessenstruiken en verbouw ik zo nu en dan wat makkelijke groentes. Rabarber,courgettes en aardbeien zijn altijd een succes. Dit jaar ook grote - en sperziebonen gekweekt. De oogst van de fruitbomen gaat voor een deel naar mijn andere hobby vruchtenwijn maken.

Link to comment
Share on other sites

Ja, het bevalt ons hier uitstekend, al is er wel altijd wat te doen, maar dat doen we met plezier. Je kunt trouwens beter leren wijn maken dan een recept volgen. Dan begrijp je wat er gebeurt en kun je fouten voorkomen. Er is veel informatie op internet te vinden. Ik ben lid van een wijngilde. Hier staan wel wat recepten http://www.wijngildebraamstruik.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=97 Verder hier een link naar een website waar heel veel recepten staan http://home.hccnet.nl/h.j.hazeleger/gilde/recepten/index.htm

Ik maak mijn eigen recepten door suiker en zuur te meten. Ik heb allerlei soorten wijn gemaakt, maar mijn pruim/vlierbes en berkensap/vervain vielen in de prijzen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...