Taita Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Hallo ik ben een man van 48 jaar en woon in het oosten van de provincie Groningen op een flinke lap grond. Daarop heb ik een kleine boomgaard staan, veel bessenstruiken en verbouw ik zo nu en dan wat makkelijke groentes. Rabarber,courgettes en aardbeien zijn altijd een succes. Dit jaar ook grote - en sperziebonen gekweekt. De oogst van de fruitbomen gaat voor een deel naar mijn andere hobby vruchtenwijn maken. Quote
Stan Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Welkom en we zijn gek op foto's. Quote Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. www.peperschrift.nl
Jorieke123 Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Welkom! Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Bit Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Vruchtenwijnen maken is óók leuk ! ( en er zijn topics over hier ) Welkom ! Quote
appelvrouw Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Bienvenue Taita Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎
rinus55 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Welkom en een goeie oogst Quote Chilibase.nl de grootste Chilipeper dBase van Nederland http://chilibase.nl Chilimagazine.nl Chilipeper Nieuws http://chilimagazine.nl
Erny Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Welkom, klinkt wel als een paradijsje daar bij jou. Vruchtenwijnrecepten ben ik wel benieuwd naar... Quote
Taita Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Ja, het bevalt ons hier uitstekend, al is er wel altijd wat te doen, maar dat doen we met plezier. Je kunt trouwens beter leren wijn maken dan een recept volgen. Dan begrijp je wat er gebeurt en kun je fouten voorkomen. Er is veel informatie op internet te vinden. Ik ben lid van een wijngilde. Hier staan wel wat recepten http://www.wijngildebraamstruik.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=97 Verder hier een link naar een website waar heel veel recepten staan http://home.hccnet.nl/h.j.hazeleger/gilde/recepten/index.htmIk maak mijn eigen recepten door suiker en zuur te meten. Ik heb allerlei soorten wijn gemaakt, maar mijn pruim/vlierbes en berkensap/vervain vielen in de prijzen. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.