Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Kidneybonen: hoe klaar te maken voor koken?


Chris82

Aanbevolen berichten

Mijn kidneybonen beginnen nu mooi drogen en dus begin ik ze plukken. Alleen ze komen zo hard uit de schil. Hoe krijg ik ze meer eetbaar? gewoon laten drogen? Of laten wellen voordat ik ze in de pan gooi? Of kan ik ze in pan mee bakken?

 

Alvast bedankt voor jullie reactie!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...