Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Vraag hierheen geplaatst.

 

Topic over : hoe verder als de Saffraan geoogst is ......

Geplaatst:

Je kunt ook in je oven drogen op lage temperatuur (40 gr of zo/een paar uurtjes) en dan de deur open op n kier(ik combineer dat wel eens na het bakken van vlaai of zo en ik steek een pollepel tussen het deurtje).

 

Nooit in de zon drogen.

 

Zo snel mogelijk na de oogst verwerken is wel het beste....een te hoge droogtemperatuur zorgt voor smaakverlies....dus sneller is niet altijd beter

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...