Geplaatst: 8 januari 201510 j Geen idee van de hoeveelheden, ik had wat pompoen over, denk een kwart en heb dit ervan gemaakt. Ingrediénten:ongeveer een kwart pompoen, geschild en in dobbeltenen1 of meer tenen knoflookfijngesneden uieetlepel mosterdzaadpepermassalabeetje groentebouillon2 hardgekookte eieren in blokjes1 rauw geklutst ei6 plakjes bladerdeed Ui in olijfolie fruiten, knoflook en mosterdzaad toevoegen. Mosterdzaad gaat ploppen, dan pompoen, peper en massala toevoegen.Tijdje zachtjes laten 'bakken'. Dan beetje bij beetje bouillon toevoegen, zorg dat het niet te nat wordt.Als de pompoen zacht is, mengsel af laten koelen. Eieren erdoor mengen en hiermee de bladerdeeg plakjes vullen. Pakketjes bestrijken met het geklutste ei. Oven op 180C tot het bladerdeeg mooi bruin is. Ook heel geschikt om in te vriezen!
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.