Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Nieuw en erg onervaren ;-)


Karin Wit

Recommended Posts

Hoi,

 

Ik ben Karin en ben net begonnen met mijn moestuin. We hebben een aardige tuin (ruim 700 m2) en ik vond dat ik daar wel een stukje van mag inpikken voor groeten, fruit en kruiden. Een kleine kas hebben we laatst neer gezet en de eerste plantjes groeien inmiddels binnen en buiten.

 

Doordat mijn moeder vroeger altijd een hele grote moestuin had en ik dat altijd ontzettend leuk vond, wilde ik dat zelf ook. Verder vind ik het leuk voor mijn dochtertje (bijna 3 jaar) dat ze kan zien waar eten vandaan komt (en ze is inmiddels helemaal gek op de maggieplant...).

 

Ik woon met mijn man, zusje en dochtertje in een klein stolpje in Noord Holland. Een oud huis waar een heleboel aan gedaan moet worden, maar we doen alles op z'n tijd. We hebben 2 honden (beide ex-zwervers uit reps. Turkije en Portugal), een dikke luie rode kater, cavia's, kippen, baardagamen en koi's. Lekker druk dus. Mijn man en ik werken beide 4 dagen en de rest van de tijd zijn we met huis, tuin, sport en vrienden/familie/kennissen bezig.

 

De reden voor aanmelding op dit forum is dat ik het allemaal heb zien gebeuren toen ik jonger was, maar toen niet zo goed heb opgelet (maar ja, ik was ook nog klein...). Mijn moeder leeft helaas niet meer, dus haar kan ik het niet meer vragen en de meeste van onze vrienden hebben niet de tijd, ruimte of ambitie om zelf groeten te verbouwen. Ik hoop hier informatie te vinden en vragen over vruchtwisseling, bewaren en allerhande handige tips van ervaren moestuiners.

 

Groetjes,

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...