Jump to content

rommert

Members
 • Posts

  1,048
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rommert

 1. nu we inmiddels 3 jaar verder zijn heb ik dat idd kunnen bemachtigen! En ook nog bij de buurman zelfs haha 6 bij 9 meter voor 150 euro exclusief plastic. maar zelfs als je dat plastic nog los moet aanschaffen is dit nog goedkoop
 2. das dan wel weer jammer dan maar weer ouderwets op papier! dat heeft ook wel wat
 3. die regclean doet niet veel als ik er op klik, dus heb het programma maar verwijdert en opnieuw geïnstalleerd maar ik heb nog steeds dezelfde problemen.
 4. waar kan ik die regcleaner vinden?
 5. hoi ik heb de app gedownload maar krijg als ik hem opstart de melding: CDS_SaveData: tabsheetname not found als ik het programma wil afsluiten krijg ik de melding: unable to write to data tip van de week. weet iemand hoe dit komt of doe ik iets verkeerd? alvast bedankt
 6. tsja nu we 3 jaar verder zijn zijn we inmiddels ook 2 kassen verder en vant zomer wordt er een 6x8 tunnelkas geplaatst.
 7. ik heb niet het hele topic doorgelezen maar minder melk produceren kan je vergeten. 1 april 2015 gaat het melkquotum eraf en zal er zoveel als mogelijk is geproduceerd worden.
 8. normaal plant je ze buiten maar als je aardappels met kerstmis wilt ( planten in augustus ergens) dan in een kas omdat ze niet tegen vorst kunnen.
 9. mwoa het grootste verschil is natuurlijk wel dat jullie op zandgrond zitten en ik op klei, ja ik ga het gewoon proberen met het aantal zaad wat ik gekocht heb kan ik 100m2 mee zaaien dus dan kan ik ze altijd nog een keer overzaaien
 10. hoi ik ga dit jaar ook voederbieten verbouwen is daar ook een speciale grondbewerking voor nodig? (zoals vaste mest erover voor het zaaien) en ik heb een hoekje met grond wat in de schaduw ligt en redelijk snel dichtslibt kan ik hier ook voederbieten opzetten of groeien ze dan niet?
 11. jazeker maar als je op de eerste foto (van die twee met die bloeistengels) kijkt en dan zegmaar de linkerplant die geeft nog wel hele dunne stengels. de rest van de planten geven wel fatsoenlijke stengels. maar ik zou eerder aanraden om gewoon een rabarber plant te kopen ipv zaaien want die geven veel dikkere stengels.
 12. @jorg ik had dus ook bij je moestuinupdate gekeken en daar had ik het dus ook een beedje van en het lijkt ook veel beter @ bit nee de aardbeien oogst is net geweest dus er hangen nu geen aardbeien meer aan
 13. ze staan wel in rijen maar de rijen zijn helemaal dicht gegroeit
 14. ja weet ik heb ik vanmorgen al gedaan maar idd de bladeren voor wat meer overzicht want er staat nu veel onkruid tussen en het wat een rommeltje geworden
 15. maar ik zou ze wel graag snoeien, voor beter overzicht want nu is het een groot oerwoud en dan heb ik weer een beetje zicht op alles. maar zouden ze er echt dood van gaan of komen ze gewoon terug?
 16. hoi ik ben nu bezig mn aarbeien veldje wat netjes te maken en de uitlopers weghalen maar kun je de aarbeien ook snoeien? bijvoorbeeld alle bladeren eraf halen? of gaan de daar dood van?
 17. rommert

  Venkel

  ik heb de venkel er nu voor het derde seizoen staan, eentje maar maar wat een plant zeg! hij heeft nu al een stuk als 10 nakomelingen die tussen de rarberplanten staan zouden die dingen goed te verkopen zijn?
 18. bij ons is het ook al de tweede keer oprij dat de mais vrij weinig oplevert, je had nu al niet meer tussen de rijen door moeten kijken en mais moet minstens 75 cm hoog zijn om nog een goed gewas te geven, bij ons staat het hooguit 10 cm of zoiets. eerst kwam er niets, toen was het geel door de kou, toen stond er net zoveel onkruid dat je de mais niet kon zien, toen hebben we het laten spuiten en nu kun je rijtjes weer zien maar het is triest hoe laag het staat en ik denk dat mn vader ophoudt om mais te telen.
 19. dat valt wel mee hoor. ik gebruik hem nu op het moment niet maar de boel is nog niet in brand gevlogen.
 20. kun je knoflook ook gewoon bij de intratuin kopen of moet je het echt bestellen?
 21. Het was niet echt een schimmel of ziekte
 22. tis gewoon hetzelfde als gewone mais toch? wij voeren het de koeien ook het gaat net zoals jorieke het deed alleen dan in het groot want je wilt niet 6 hectare met de hand doen
 23. en je moet het ook goed aanrijden he anders begint de boel te broeien dat gaat bij mais (tenminste bij ons) erg snel als het een dag of twee los op een hoop ligt.
 24. dat is een andere kleur ze zijn dan nog wel een beetje groen. waar mais echt dood van gaat is dat ze te lang in water staan.
×
×
 • Create New...