Jooze Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Hi Allemaal, Ik ben op zoek naar een recept om knoflook goed in te maken. Ik wou het doen op olie (liefst de knoflook geperst op olie). Maar ik kwam erachter dat dat helemaal niet slim is omdat de kans groot is dat er dan 1 of andere bacterie groeit die gister is (iets met een b naam kwijt bolim ofzo). Nu las ik dat je het ook op zuur kan zetten, maar blijf je dat niet altijd proeven.Iemand iedeeen ik hoor het graag. Kan anleijk mijn knoflook al oogsten en wil echt een deel inmaken! Jooze Quote Jooze Ik hou een blog bij zie; http://www.mijnmooiemoestuin.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romke3 Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 klopt ik heb toevallig net vandaag gelezen dat je bij het inmaken van knoflook in olie kans loopt op botulisme, (waar de eenden ook van doodgaan in een warme zomer) ik zou het niet doen. Ik vind de teentjes die je koopt bij de olijven enzo altijd wel erg lekker, maar ik weet niet hoe ze die behandelen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasmin Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Ik denk koken of blancheren, want knoflook uit een potje vind ik gewoonlijk te flauw om nog de naam knoflook te dragen... Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hansm Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Je kan ze toch best heel lang droog bewaren, als je een goed bewaar ras kiest kun je bijna van oogst tot oogst eten Quote Players only love you when they're playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greetje11 Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Laatst een potje knoflooktenen in azijn gekocht bij de xeno's.Dacht dat ze in olie waren, maar had de leesbril weer eeens niet bij me Vind ze niet lekker, azijnsmaak blijf ik proeven. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.