Geplaatst: 10 juni 201114 j Hi Allemaal, Ik ben op zoek naar een recept om knoflook goed in te maken. Ik wou het doen op olie (liefst de knoflook geperst op olie). Maar ik kwam erachter dat dat helemaal niet slim is omdat de kans groot is dat er dan 1 of andere bacterie groeit die gister is (iets met een b naam kwijt bolim ofzo). Nu las ik dat je het ook op zuur kan zetten, maar blijf je dat niet altijd proeven.Iemand iedeeen ik hoor het graag. Kan anleijk mijn knoflook al oogsten en wil echt een deel inmaken! Jooze Jooze Ik hou een blog bij zie; http://www.mijnmooiemoestuin.blogspot.com
Geplaatst: 10 juni 201114 j klopt ik heb toevallig net vandaag gelezen dat je bij het inmaken van knoflook in olie kans loopt op botulisme, (waar de eenden ook van doodgaan in een warme zomer) ik zou het niet doen. Ik vind de teentjes die je koopt bij de olijven enzo altijd wel erg lekker, maar ik weet niet hoe ze die behandelen.
Geplaatst: 10 juni 201114 j Ik denk koken of blancheren, want knoflook uit een potje vind ik gewoonlijk te flauw om nog de naam knoflook te dragen... http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
Geplaatst: 11 juni 201114 j Je kan ze toch best heel lang droog bewaren, als je een goed bewaar ras kiest kun je bijna van oogst tot oogst eten Players only love you when they're playing.
Geplaatst: 11 juni 201114 j Laatst een potje knoflooktenen in azijn gekocht bij de xeno's.Dacht dat ze in olie waren, maar had de leesbril weer eeens niet bij me Vind ze niet lekker, azijnsmaak blijf ik proeven.
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.