henkg Geplaatst: 21 augustus 2016 Geplaatst: 21 augustus 2016 Lekker en heel makkelijk te maken: Het is niet eens een recept, maar wel erg lekker, eens gelezen in de Delicious. Smelt 100 gram witte chocolade au bain-marie (in een schaaltje op een steelpannetje met een flinke laag kokend water, het water mag het schaaltje niet raken). En prik dan met een tandenstoker of satéprikker je vers geplukte blauwe bessen aan en dompel ze in de gesmolten witte chocolade, en laat ze daarna op een stukje bakpapier in de koelkast afkoelen. Heerlijk, als chocoladerozijnen, maar dan anders, en lekkerderBron: http://www.mooiemoestuin.nl/van-hot-naar-haar/ (ergens halverwege de pagina) (Helaas waren mijn eigen blauwe bessen al op. Gemaakt met gekochte bessen, lang niet zo lekker als die van mij (Bluejay & Bluecrop), die waren zowel zoet als friszuur: smaakbommetjes!)Proeven? Dat kan, op de MTFD 1 okt 2016. Quote 2025_teeltlijst (.xlsx)
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.