Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Lekker en heel makkelijk te maken:

bbeswchoc45451471764920.jpg

 

Het is niet eens een recept, maar wel erg lekker, eens gelezen in de Delicious. Smelt 100 gram witte chocolade au bain-marie (in een schaaltje op een steelpannetje met een flinke laag kokend water, het water mag het schaaltje niet raken). En prik dan met een tandenstoker of satéprikker je vers geplukte blauwe bessen aan en dompel ze in de gesmolten witte chocolade, en laat ze daarna op een stukje bakpapier in de koelkast afkoelen. Heerlijk, als chocoladerozijnen, maar dan anders, en lekkerder

Bron: http://www.mooiemoestuin.nl/van-hot-naar-haar/ (ergens halverwege de pagina)

 

(Helaas waren mijn eigen blauwe bessen al op. Gemaakt met gekochte bessen, lang niet zo lekker als die van mij (Bluejay & Bluecrop), die waren zowel zoet als friszuur: smaakbommetjes!)

Proeven? Dat kan, op de MTFD 1 okt 2016.

1120183653         2025_teeltlijst (.xlsx)

 

 

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...