Geplaatst: 3 januari 20178 j Dag allemaal, Wanneer ik tomatensoep maak, dan doe ik wanneer deze klaar is, altijd eerst door een zeef, waardoor alle pitjes en kleine stukjes vel eruit gefilterd worden. Nu vroeg ik mij af, verlies ik veel vitaminen en mineralen door al deze pitjes eruit te filteren?
Geplaatst: 3 januari 20178 j Je verliest zo in elk geval veel vezels. Die zijn belangrijk voor een goede spijsvertering "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.
Geplaatst: 16 maart 20178 j Ik haal nooit de zaadjes er uit en het smaakt heerlijk hoor. Ik vries tomaten in en als ze de pan met water in gaan en het kookt; haal je heel gemakkelijk het tomaten-vel er af met een schuimspaan. Gemak dient de mens!
Geplaatst: 16 maart 20178 j wij ontvellen ze wel eerst: 1 minuutje in kokend water en dan eraf halenmondgevoel velletjes is hier yuk!
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.