Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Aardappelen nog consumeren na aantasting aardappelziekte?


dhoogeveen

Recommended Posts

Mijn ervaring met phytoftera : het kan best. Wel koken, bakken of frituren ofzo. En schillen.

Sterk aangetast? Dan proef je dat wel.

Minder aangetast? Dan oogt het misschien wat minder, maar je proeft het niet echt.

Soms zit de schimmel alleen in de plant, maar (nog) niet in de knol. Kortom, dan heb je geluk. En heel snel oogsten natuurlijk.

Bij sterke aantasting kan bewaring wel een probleem worden.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...