Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Pickled garlic


appelvrouw

Recommended Posts

Dit recept heb ik gevonden in een Amerikaans inmaakboek (complete book of home preserving)

Voeg 625 ml witte azijn, 250 ml droge witte wijn, 1 theelepel zout, een theelepel suiker en een theelepel gedroogde oregano samen in een stalen pan. Breng het al roerend aan de kook en laat een zachtjes minuut doorkoken.

Voeg de gepelde tenen van 12 knoflookbollen toe en kook nog een minuut.

Neem 3 stuks 350ml potten goed schoongemaakt en heet afgespoeld. en schep de knoflook in de potten.

Giet de vloeistof bij de teentjes.

Als je er van houdt doe dan ook een gedroogde chili of cayennepeper in iedere pot. maak de rand schoon, sluit de pot en zet in de weckpan. Giet er water op totdat de potten onderstaan.Breng aan de kook en laat 10 minuten koken. Zet uit, wacht 5 minuten en haal de potten uit de pan.

 

wordt aangeraden bij Italiaanse sausen, als antipasta oid.

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...