appelvrouw Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Dit recept heb ik gevonden in een Amerikaans inmaakboek (complete book of home preserving)Voeg 625 ml witte azijn, 250 ml droge witte wijn, 1 theelepel zout, een theelepel suiker en een theelepel gedroogde oregano samen in een stalen pan. Breng het al roerend aan de kook en laat een zachtjes minuut doorkoken.Voeg de gepelde tenen van 12 knoflookbollen toe en kook nog een minuut.Neem 3 stuks 350ml potten goed schoongemaakt en heet afgespoeld. en schep de knoflook in de potten.Giet de vloeistof bij de teentjes.Als je er van houdt doe dan ook een gedroogde chili of cayennepeper in iedere pot. maak de rand schoon, sluit de pot en zet in de weckpan. Giet er water op totdat de potten onderstaan.Breng aan de kook en laat 10 minuten koken. Zet uit, wacht 5 minuten en haal de potten uit de pan. wordt aangeraden bij Italiaanse sausen, als antipasta oid. Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmony Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Klinkt goed! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jooze Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Klinkt goed, wordt hem dit jaar nog niet (te weinig knoflook voor) maar volgend jaar ga ik dat zeker proberen. Quote Jooze Ik hou een blog bij zie; http://www.mijnmooiemoestuin.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.