Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

De pepers drogen (heb ze aan een touwtje geregen) en daarna malen dan krijg je (peperflakes)

Die kun je in soepen en sauzen doen en door olie zodat je lekker gekruide olie krijgt waarmee je weer kunt roerbakken ed.

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen...

 

Groetjes! Meekje

Geplaatst:

Een (stukje) peper in de spaghetti bolognaise is ook heel lekker.

Ik vries het teveel aan pepers altijd in, zo kan je uithalen wat je nodig hebt (ook halve pepers).

 

Je kan natuurlijk ook spaghetti met knoflook en pepers maken:

Knoflook met pepers in fijne stukjes zachtjes fruiten in olijfolie. Daarna deze toevoegen aan al dente spaghetti en opdienen met wat basilicumsnippers over.Snel en simpel, enkel opletten dat je de knoflook niet bruin laat kleuren want dan is het niet lekker meer.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...