Miquel-nature Geplaatst: 12 juli 2011 Geplaatst: 12 juli 2011 Hallo, Wat an ik bijvoorbeeld allemaal maken met peper?Kan ik ze ook laten drogen zodat je het op een eitje kan eten? Alvast bedankt Quote Kweker sinds 2010
Helly Geplaatst: 12 juli 2011 Geplaatst: 12 juli 2011 Sambal? Quote Good things come in small packages
meekje Geplaatst: 12 juli 2011 Geplaatst: 12 juli 2011 De pepers drogen (heb ze aan een touwtje geregen) en daarna malen dan krijg je (peperflakes)Die kun je in soepen en sauzen doen en door olie zodat je lekker gekruide olie krijgt waarmee je weer kunt roerbakken ed. Quote Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen... Groetjes! Meekje
bartp Geplaatst: 13 juli 2011 Geplaatst: 13 juli 2011 Een (stukje) peper in de spaghetti bolognaise is ook heel lekker. Ik vries het teveel aan pepers altijd in, zo kan je uithalen wat je nodig hebt (ook halve pepers). Je kan natuurlijk ook spaghetti met knoflook en pepers maken: Knoflook met pepers in fijne stukjes zachtjes fruiten in olijfolie. Daarna deze toevoegen aan al dente spaghetti en opdienen met wat basilicumsnippers over.Snel en simpel, enkel opletten dat je de knoflook niet bruin laat kleuren want dan is het niet lekker meer. Quote
Miquel-nature Geplaatst: 13 juli 2011 Auteur Geplaatst: 13 juli 2011 Ik ga ze invriezen! Maar hoe maak ik sambal? De peper in de blender? Quote Kweker sinds 2010
harmony Geplaatst: 13 juli 2011 Geplaatst: 13 juli 2011 Voor sambal zijn wel honderd verschillende recepten (of meer), de meest bekende is sambal oelek. Zie hier een aantal recepten: http://www.snelklaar.nl/modules.php?name=Recipes&op=viewrecipe&recipeid=10935 Voor andere smaakjes zou ik zeggen: leef je uit op Google! Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.