Geplaatst: 13 juli 201114 j Een beetje apart oud Engels recept. Het is nogal droog maar wel heel lekker Ingrediënten -250 gram verse doperwten-1 ei-1 klontje boter-citroensap-citroenmelisse, bieslook en tijm-peper en zout naar smaak-1 aardappel gekookt-1 ui, gestoofd -1 eetlepel broodkruim Meng alle ingrediënten in de keukenmachine tot een stevige brij. Laat een uurtje in de koelkast staan. Giet alles in een beboterde ovenschaal en zet 30-45 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven tot de pudding stijf is. Je kunt bij het vullen van de ovenschaal eerst een laagje gekookte doperwten leggen en vervolgens opvullen. Laat even afkoelen, keer vervolgens om en garneer met peterselie.
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.