Jump to content

Voorstellen


Guest PaesensModdergat

Recommended Posts

Na al enige tijd te hebben meegelezen, heb ik mij vanmorgen geregistreerd. Inmiddels ben ik met pensioen. En zoals zo vele kinderen van een tuinder, had ook ik ook gezworen " nooit geen grond meer onder mijn nagels". Wanneer vroeger mijn vriendjes gingen voetballen, moest ik werken bij mijn vader in de tuinderij. Het kinderwetje van Van Houten, hadden ze bij ons thuis nog nooit van gehoord. Inmiddels kruipt het bloed al jaren waar het niet gaan kan en kweek ik al mijn groente op een klein terras en doe dat op de manier van de "Makkelijke Moestuin" i.v.m. de zeer beperkte ruimte. Nu ik de tijd aan mijzelf heb, ben ik driftig op zoek naar een volkstuin in de Krimpenerwaard. Maar niet één met een boekwerk aan regels, of astronomische overnamekosten. Ik wil groente kweken maar niet op hoog niveau recreëren, al is dit geen waarde oordeel, maar het past gewoon niet bij mij. Verder hoop ik hier een mooie tijd te hebben en nieuwe inzichten en ideeën op te doen

Link to comment
Share on other sites

Bit, dank voor je reactie. Ik ben op beide complexen geweest. Maar vindt ze teveel in de bebouwde kom liggen. Ik heb het liefst een stukje in de vrijheid. Maar realiseer mij, dat dit niet van de één op de andere dag is te realiseren.

Link to comment
Share on other sites

Okok. Denk ik toch dat je op het verkeerder complex bent wezen kijken. Er is een complex in het dorp ja, maar dit is vanaf mijn huisje mijn uitzicht :

 

DSCN490921521526360559.JPG

 

En dan zit ik dus niet aan de rand van het complex, maar middenop. We zijn geheel omringd door open vrije velden en bossen.

Link to comment
Share on other sites

Bit, zou zomaar kunnen, ik ben in Krimpen aan den Lek op de twee locaties van "De oude wetering" geweest. Als er meerdere locaties zijn, kom ik graag kijken. Groet

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...