Ga naar inhoud

Wil je minder Advertenties?

Maak dan nu een account of log in!

Featured Replies

Geplaatst:

Men neme een liefst jonge knoflookbol:

2018052712372298811527419342.jpg

 

Topjes van de tenen afsnijden. In aluminiumfolie, wat tijm en rozemarijn, beetje olijfolie erbij. Zout en peper hoeft echt niet. Folie dichtvouwen:

2018052717372792391527568573.jpg

 

Na ruim 30 minuten in de oven, op 170 - 180 graden:

2018052718415389931527568572.jpg

 

De teentjes kunnen in zijn geheel gegeten worden, pellen hoeft niet (in ieder geval niet bij jonge verse knoflook). De smaak wordt heel mild, één bol p.p. is echt niet teveel. Heel lekker.

Volgende keer ook eens proberen met niet dichtgevouwen folie, misschien wordt de buitenkant dan mooi krokant.

Geplaatst:

Ik ga het proberen!

Klinkt lekker en ik heb 20 bollen ong.

Denk alleen niet dat ik die dag dan ergens heenga want het is een stinkbom

  • 2 weeks later...
Geplaatst:

Ik maak vaak kip in de oven en doe daar dan veel ongepelde knoflook bij. Heerlijk om bij het eten op een stukje brood te doen. Wat overblijft vries ik in, en als ik lekkere saus wil maken dan ontdooi ik ze prak fijn en wat zelfgemaakte mayo erdoor roeren.

Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.

Geplaatst:

Dit gaat voor volgend weekend op de to do lijst. Lekker zeg.

Eeuwigdurend aanrommelend moestuinier.

Geplaatst:

Hoppa! Met wat rozemarijn, tijm en olijfkruid.

 

1BBBE48E-8829-4A44-8A1B-07042952BC8E73571528739059.jpeg

Eeuwigdurend aanrommelend moestuinier.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic