Stampy Geplaatst: 30 juli 2011 Geplaatst: 30 juli 2011 Mijn eeuwig moes heeft inmiddels eetbare bladeren. Heeft iemand er een recept voor, eet je dat rauw, gekookt en zo ja hoe lang? of gestoofd? Quote
Jorieke123 Geplaatst: 30 juli 2011 Geplaatst: 30 juli 2011 Rauw zijn ze te stug, je kunt ze koken/stoven/smoren. Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
RvO Geplaatst: 30 juli 2011 Geplaatst: 30 juli 2011 Mijn eeuwig moes heeft inmiddels eetbare bladeren. Heeft iemand er een recept voor, eet je dat rauw, gekookt en zo ja hoe lang? of gestoofd?Deze vind ik fijn: http://www.xs4all.nl/~westher/recepten/YE%20ABESHA%20GOMEN.htm Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.