Jump to content

gedroogde bruchetta maken?


Jooze

Recommended Posts

Hi Allemaal,

 

Ik vraag me af of iemand een recept heeft voor het aken van gedroogde bruchetta.

Bij gewone verse burchetta gebruik je tomaten knoflook olie en basilicum De gedroogde versie die ik gebruik koop ik en daar doe ik wat olie bij en gebruik ik voor allerlei sausen hapjes e.d.

Zelf denk ik dus gewoon tomaten knoflook en event wat basilicum drogen verkruimelen en klaar.

 

Iemand ervaring?!!

Jooze

 

Ik hou een blog bij zie; http://www.mijnmooiemoestuin.blogspot.com

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Beter een late reactie dan geen, toch?

 

Volgens mij is het een kwestie van smaak. In mijn zelfgebouwde droger (zie elders op dit forum) droog ik gelijk wat appeltjes mee.

Vooral omdat ik van een wat zoetere smaak houd. Soms doe ik er thijm bij. Een beetje afhankelijk wat ik voorhanden heb.

Ik heb zelfs wel eens wat paddestoelen erbij gedaan en die apart gezet als spagettiesaus.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...