Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Het ligt er aan wat je met de kruisbessen wil doen.

Voor gebruik in de keuken kan je ze al eerder plukken, als ze nog wat harder en zuurder zijn.

Voor directe consumptie duurt het bij kruisbessen meestal net wat langer dan je denkt.

Het makkelijkst is even proeven, maar je kan ook voelen of ze niet meer hard maar veerkrachtig zijn.

 

 

 

 

  • Like 1

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...