Jump to content

Featured Replies

Posted

wie kan mij vertellen hoe ik Kookpudding moet maken zonder dat mijn pannetje aanbakt.

Heb voor heen op gas gekookt geen probleem alleen oppassen met overkoken nu heb ik inductie en heb steeds een aangebrande pan of ik nu langzaam of snel kook steeds pan in de week is niet meer leuk om zo pudding te maken wie o wie kan mij helpen.

groeten Jo Bindels

Pannetje eerst afspoelen met water (niet afdrogen), dan pas de melk er in.

Met al onze vreemde topics heb ik idee dat we bij google wel heel uitlopend aanwezig zijn, van kooksels tot dieren en oja ook moestuinieren

Maar leuks bleef vraag hier op forum over wat was het wollensokken of overschoenen

 

Jo ik kan niet koken hoor maar volgens mij moet je steeds roeren, en kijken dan zal het toch amper aanbranden

Players only love you when they're playing.

Gelukkig zijn er hier (nog) geen uggs spam... Op het oude peperforum kwam er bijna ieder week

wel een bericht op met uggs sale

Heb je er een spam-botje voor, Jorieke?

Groetjes, Birgit (Soil Food Web Consultant) Meer weten over het microscopische bodemleven? https://rijkebodem.eu

Pudding koken gaat goed zonder aankoeken.

Als volgt: melk koken maar meteen met de garde niet roeren maar 8 tjes draaien in de pan en als het kook dan de vloeistof erbij voor de pudding.

Zo kook ik mijn verse volle melk van de boer (2 liter)

Thea

http:// www.zonnehoekje.nl overnachten nabij het Lauwersmeer.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...