Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Hulp op Knarrestein 20 april


Aanbevolen berichten

Knarrestein, dat bij benadering boven Doetinchem en onder Lochem ligt is een mini stukje bos met een veelvoud van dierlijke bewoning en 2 menselijke.

 

Deze, wij, Jet en Lie dus zullen een groot deel van onze tijd doorbrengen op Knarrestein en willen graag wat los takwerk en rondslingerende verrotte stronken opruimen in het bos door bv de  de takkenwal te verhogen en twee bakken te vullen en om te toveren tot moestuin bak. Ook moet er veel woekerende klimop en pitrus weggehaald uit de voortuin waar mooie naald struikjes groeien die helaas door het klimop overgroeid worden en op enkele plekken moet er opkomende Duizendknoop afgesneden worden er moeten bloembollen verplaatst en gele dovenetel gewied zodat er meer ruimte komt voor een kruidenperkje. Er moeten wat jonge boompjes uitgetrokken( dat gaat verrassend gemakkelijk op de zachte bosgrond) en ook weer wat van die boompjes en andere kleine fruitstruiken geplant worden. Misschien ben ik nog wat vergeten. 

 
Iets -of eigenlijk gewoon te- veel voor deze knarren die op t moment nogal gehandicapt zijn en we willen dan ook graag hulp vragen aan onze mede moestuiniers.

 

Wie wil er op zaterdag 20 april komen helpen? Reageer dan met een persoonlijk bericht. Heb je vragen of opmerkingen dan kan je die natuurlijk hier stellen💚
 

Als tegenprestatie veel gezelligheid, een lekkere lunch en onze eeuwige dank natuurlijk.( En misschien heb je zelf wat wensen) 

 

31746B87-C71C-436C-8A2B-BB48E466AE8D.thumb.jpeg.c6b836fc6dc59f758f7adf759cf7e070.jpeg

 

 

aangepast door appelvrouw
  • Like 6

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Je vraagt het ook wel voor het moment dat de meeste mensen verschrikkelijk bezig zijn in hun eigen voorjaarsdrift. In april is iedereen bezig zijn eigen onkruid te elimineren. Kun je geen weekend missen in het schoffelen, zaaien en verplanten.

Voor mij persoonlijk ook te ver op de fiets 🙂

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja daar had ik ook die vragen en opmerkingen voor bedoeld. Voor iemand die wél wil komen helpen maar voor wie de datum niet uitkomt. Vrienden op de fiets zijn ook welkom😉

  • Like 1

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...