Geplaatst: 22 mei22 Mei Weer brood gebakken. Was een poosje geleden. Starter was voor het eerst overstroomd in de koelkast. Dat was wat minder. Maar lekker bubbelig en friszuur. Heb er een heerlijk brood mee gebakken. Wel 1 kg. Superluchtig! Kwam wel een biecht van de jongste. Mamaaaaa. Toen ik thuiskwam, ben ik gevallen. Ow wat vervelend. Ja. Toen viel ik in jouw brood.Dusssss. Brood was enigszins gehavend met een hand erin, maar is nog aardig bijgetrokken [emoji38][emoji38][emoji38]
Geplaatst: 23 mei23 Mei Auteur Ooh ik kan hem hier ruiken. Zal kijken of ik die van mij ook weer tot leven kan roepen. https://www.deblijehoeve.nl/
Geplaatst: Maandag om 12:274 d Hybride broodjes met gist en desem, speltbloem en rode emmer meel, aardappels en aardappel water, rode bietenpoeder en nigella. Het deeg was té plakkerig en vrijwel niet te vormen na de eerste rijs. Het lag als een roze koeienvlaai op het werkblad en met veel moeite en een deegschraper direct in de brood vormen gekregen voor de tweede rijs. De eerste 10 minuten op 230 graden, gelukkig meteen een goede ovenrijs. Klinkt wel gaar😅Ik ben benieuwd naar de smaak. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.