Ga naar inhoud

Wil je minder Advertenties?

Maak dan nu een account of log in!

Image Image Image Image Image

Featured Replies

Geplaatst:

Ik heb nog wat kerstomaatjes van de struiken kunnen halen.

Eigenlijk wil ik die inleggen in olie of zo, zodat we er nog een poosje van kunnen snacken.

Heeft iemand daar een lekker recept voor?

Geplaatst:

Eerst drogen in ieder geval. Botulisme in olie, brrr 😉

aangepast door woldistel

Geplaatst:
  • Auteur

Okee, ik zal ze dan drogen.

Vorige keer, dat ik gedroogde kerstomaatjes in olie deed, was het niet zo'n succes.

Maar misschien deed ik het niet goed, dat kan natuurlijk.

Geplaatst:

Deze zomer heb ik kerstomaatjes half gedroogd op olie gezet. Met gedroogde knoflookvlokken en gedroogde tijm en oregano als ik me goed herinner. Heel erg lekker, maar zeker half gedroogd hebben we ze wel binnen 14 dagen gegeten. De olie daarna was trouwens erg lekker door de salade. Ik denk dat als je ze langer op olie wil bewaren dat je ze dan echt droog-droog moet maken. Ikzelf vind het te riskant. Hier veel half gedroogde kerstomaatjes ingevroren, dat bevalt erg goed. Je kunt ze dan alsnog een middagje op olie zetten trouwens vlak voordat je ze eet of gewoon een handje bevroren door een saus.

 

IMG_6434.jpeg

Geplaatst:
  • Auteur

Dankjewel Dahli.

Ik ga er nog maar even over nadenken.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic