Ga naar inhoud

gegrilde Champpignons 3 maanden houdbaar houden in olie ( gekoeld )


Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Hallo,

 

ik heb een vraag en wie weet kan iemand mij hier mee helpen

 

graag zou ik Champignons gekoeld willen bewaren in een emmer in raap olie/ knoflook olie.

ik heb alleen geen idee hoe ik hierbij de houdbaarheid van 3 maanden krijg.

 

is olie wel een conserveermiddel?

en wat voor proces dient er te moeten gebeuren als je dit perfect wil doen.

- blancheren en dan grillen of juist andersom

- of enkel alleen grillen en dan afvullen met olie.

 

ik hoor graag of iemand hier iets meer over weet

 

alvast bedankt

Geplaatst:

Ik weet niet of een plastic emmer met olie voldoende conserveert. Inmaken kan wel, zie o.a. dit topic:

 

Tip: als je de zoekfunctie gebruikt op dit forum, kom je meer ideeën tegen. 

 

 

  • Like 1
Geplaatst:

Ik maak champignons wel graag in en dan zijn ze (hopelijk?!) langer dan 3 maanden houdbaar.

Ik gebruik daar het recept voor van de Turkse ingemaakte paprika’s alleen doe ik er dan nog heel veel tijm en rozemarijn bij. Met het vocht alles in glazen potten en voila. Sterker nog, ik ga nu wéér een pot open trekken. Krijg er weer zin in!7e3de42ca0bf293ed0bb02a43157e343.jpg

  • Like 1

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...